Verse roomkaas van ALDI
Verse roomkaas van ALDI
Verse roomkaas van ALDI
Verse roomkaas van ALDI
Verse roomkaas van ALDI
Verse roomkaas van ALDI
Verse roomkaas van ALDI
Verse roomkaas van ALDI

47 / 61

Verse roomkaas

Keuze uit sweet pepper, perzik-ananas en bieslook. 

1.38
135 g kg = 10.22

Roomkaas

Veel kazen eten we in plakken of blokjes. Maar roomkaas is heerlijk als dikke laag op een knapperig toastje. Roomkaas is niet alleen lekker op een toastje, maar ook in combinatie met verschillende vleessoorten. Bijvoorbeeld in een gevulde wrap met parmaham. Dat is intens genieten bij ALDI, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Let wel! Roomkaas dient altijd in de koelkast bewaard te worden. Des te langer valt er te genieten van die rijke smaak.

Bij ALDI is roomkaas verkrijgbaar in verschillende smaken. Roomkaas uit een bakje, gecombineerd met allerlei verschillende kruiden en fruitsoorten. Zo is er keuze uit bieslook, perzik-ananas of sweet peppadew. Probeer alle verschillende soorten roomkaas.

Verse roomkaas voor elke gelegenheid

Heerlijk om thuis te komen en het deksel van het een bakje verse roomkaas voor de eerste keer te openen. Ruik de aroma’s van de kruiden opstijgen. Het doet haast pijn om die eenheid van een bakje verse roomkaas te doorbreken met een mes. Maar eenmaal begonnen, gaat het bakje ook leeg. Smeer uitgebreid op een toastje en schenk een goed glas rode wijn in. Of heerlijk in combinatie met een fris speciaalbiertje. Er is weinig nodig om zo’n dag nog beter te maken. Verse roomkaas is verkrijgbaar bij ALDI om van iedere borrel het hoogtepunt van de week te maken. 

Roomkaas met kruiden, maar ook naturel

Roomkaas bij ALDI is verkrijgbaar in allerlei smaken. Op zichzelf is roomkaas erg lekker om naturel te eten. Geniet maximaal van de smaak van de natuurlijke smaak van deze kaassoort op een broodje. Maar ook in combinatie met verschillende verse groenten komt de smaak van roomkaas goed tot zijn recht. Bijvoorbeeld met verse cherrytomaatjes, een plak komkommer of verwerkt in een pastagerecht. Experimenteer met naturel roomkaas voor verrassende recepten. Een ding is in ieder geval zeker, smaken zal het. Naturel roomkaas is gewoon verkrijgbaar in het koelschap van ALDI in de buurt. 

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch