Power to the pieper bij ALDI
 1. Startpagina
 2. Winactie kookboek Power to the Pieper
Power to the pieper

WIN 1 van de 70 KOOKBOEKEN: Power to the Pieper t.w.v. 19.95!

Koken, bakken, pureren, stomen, poffen, uit de oven, frituren.. er valt eindeloos te variëren met aardappelen. Power to the Pieper is hét kookboek voor de pieperliefhebber. Ook zo dol op aardappelen? Vul dan onze prijsvraag in en maak kans op 1 van de 70 kookboeken! 

Winactie

ALDI nieuwsbrief versaanbiedingen
Supervers voor een superprijs. Natuurlijk ALDI!
De beste aanbiedingen op verse brood, vlees, groente en fruit. (1 x in de week)
Opmerkingen:
 • Velden met * zijn verplicht.
 • Met uw aanmelding geeft u Aldi toestemming voor het verwerken van uw e-mailadres om u de nieuwsbrief en verdere aanbiedingen in het kader van marketingactiviteiten en tevredenheidsenquêtes toe te kunnen sturen. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken. Dit kunt u doen via het afmeldingsformulier. Het intrekken van uw toestemming laat de rechtmatigheid van de verwerking van uw e-mailadres tot aan het moment van intrekking onverlet.
 • Door u in te schrijven geeft u daarnaast toestemming aan Aldi om door middel van tracking uw gebruik van de nieuwsbrief voor commerciële doeleinden in kaart te brengen. Wij gebruiken deze kennis voor de voortdurende optimalisatie van ons aanbod. Hierbij verwerken wij bepaalde persoonsgegevens van u. U kunt uw toestemming voor het tracken te allen tijde intrekken. Klik hiertoe in de ontvangen nieuwsbrief op de link “[...] weer van tracking afmelden“. Het intrekken van uw toestemming laat de rechtmatigheid van de verwerking van uw persoonsgegevens tot aan het moment van intrekking onverlet.
 • Wij nemen de bescherming van uw persoonlijke gegevens zeer serieus! Meer informatie over bovenstaande verwerking van uw persoonsgegevens is hier te vinden.

 

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.