Voorjaarsschoonmaak

 1. Startpagina
 2. Voorjaarsschoonmaak

Voorjaarsschoonmaak

De eerste zonnestralen van het jaar komen weer binnen vallen en het begin van de lente is eindelijk in zicht. Tijd om onze schoonmaaklijn UNA in het zonnetje te zetten. Bij ALDI vind je namelijk alles wat je nodig hebt voor de kleine of grote schoonmaak. Van allesreiniger tot wasmiddel – voor elk klusje is er een UNA schoonmaakheld te vinden. Goede kwaliteit gegarandeerd én voor een kleine prijs, zoals je van ons gewend bent.

Velen vinden het fijn om het jaar goed te beginnen door een grote schoonmaak te houden. Deze voorjaarsschoonmaak vindt altijd plaats in de lente. Begint het bij jou ook te kriebelen? ALDI heeft een handig stappenplan voor jou geschreven en een paar schoonmaaktips op een rijtje gezet.

Una waspoeder bij ALDI

Stap 1: Het organiseren van je kleding
De voorjaarsschoonmaak is hét moment om eens goed je kleding uit te zoeken. We zijn er namelijk allemaal schuldig aan – kledingstukken die ongedragen in onze kast blijven ronddwalen. Deze kleding hoef je zeker niet weg te gooien. Vraag eens aan een vriend of vriendin of zij jouw kleding goed kunnen gebruiken, of breng je kleding naar een donatiepunt. Tip van ALDI: zet zeker wat heerlijke muziek op tijdens het schoonmaken met onze nummer UNA playlist. Dit maakt de voorjaarsschoonmaak een stuk leuker!
Nu je kast weer tiptop in orde is, is het tijd om die stapels was weg te werken. Met ons UNA waspoeder blijven de kleuren van jouw favoriete kledingstukken zo lang mogelijk mooi. Zo kun jij er extra lang van genieten. 

Una reinigingsdoekjes bij ALDI

Stap 2: Begin met opruimen
Een schoon huis begint natuurlijk met een opgeruimd huis. Naast het geven van schoonmaaktips, hebben wij zeker ook tips voor het opruimen van je huis. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen paniek! Het fijnst is om per ruimte op te ruimen. Je kunt bijvoorbeeld eerst met je slaapkamer beginnen, vervolgens de badkamer en zo verder. Verzamel alle spullen die niet op de juiste plek liggen in een bak of mand. Deze kun je dan later makkelijk naar de daarvoor bestemde plek brengen en opbergen. 

Una reinigingsdoekjes bij ALDI

Stap 3: Weg met al het stof
Nu alles netjes is opgeruimd kan de echte voorjaarsschoonmaak beginnen. Begin met je huis stofvrij te maken – pak die stofzuiger maar uit de kast! Naast het stofzuigen van je huis is het ook belangrijk om je tafel, kasten en eventuele plankjes af te stoffen. Dit kun je gemakkelijk met een droog microvezeldoekje doen. Eventueel kun je erna nog navegen met wat vochtige UNA reinigingsdoekjes. Zo weet je zeker dat alles helemaal schoon is.  

Una afwasmiddel bij ALDI

Stap 4:  Tijd om te boenen
Dan is het nu toch echt tijd voor het zware werk. Tijd voor het dweilen van je vloeren, het schoonmaken van de keuken en badkamer en ook de wc kan niet worden overgeslagen. Vergeet niet het sop een paar keer te vervangen tijdens het schoonmaken. Zo weet je zeker dat je alles goed wordt gereinigd. Natuurlijk heeft de UNA schoonmaaklijn alle benodigdheden voor tijdens de voorjaarsschoonmaak. Van schoonmaakazijn en bleekmiddel tot luchtverfrissers in verschillende geuren. Maar ook schuursponzen en afwasmiddel.   

ALDI’s schoonmaak tips & tricks:

 • Wist je dat je UNA schoonmaakazijn kunt gebruiken om je wasmachine een goede reinigingsbeurt te geven? Doe een flinke hoeveelheid in de lege wasmachine en draai een programma op de hoogste temperatuur. Door de hitte en het schoonmaakazijn verdwijnen vuil, vet en kalk als sneeuw voor de zon.
 • Je witte muren weer écht wit maken? Pak een mix van warm water en afwasmiddel en doe de muren met een doekje: hiervan worden je muren weer strak wit!
 • Vette vingervlekken op de kastjes, tafel of deur? Je kunt het beste een beetje allesreiniger met water mengen in een spuitflacon. Spray het mengsel op de vlekken en veeg na met een schoon doekje.
Una reinigingsdoekjes bij ALDI

Stap 5: Maak het gezellig
Alles helemaal schoon? Nu is het tijd om het gezellig te maken. Daar heb je helemaal niet veel voor nodig. Haal een bosje verse bloemen in huis, brand een geurkaars of zet een warme kop thee voor jezelf – en dan is het tijd om op de bank te ploffen. Barst je nog van de energie? Probeer dan eens een recept van onze heerlijke kookideetjes. Fijne lente!

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
 • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch