Prijzenfinale

Prijzenfinale bij ALDI

Van 9 juli t/m 2 september is het Prijzenfinale bij ALDI. Nú de allerlaatste stuks met kortingen tot 50%. De korting ontvangt u op geselecteerde non-foodartikelen. Mode, gereedschap, tuinartikelen, multimedia en nog veel meer. Het aanbod kan per winkel verschillen en OP=OP.

Q&A ALDI Prijzenfinale

Q: Wat houdt de actie in?
A: Tijdens de ALDI Prijzenfinale ontvangt u kortingen die kunnen oplopen tot 50%. De korting ontvangt u op geselecteerde non-foodartikelen.

Q: Op welke artikelen krijg ik korting en hoe herken in deze artikelen?
A: Tijdens de Prijzenfinale krijgt u korting op artikelen die herkenbaar zijn aan de gele en rood/oranje sticker. De prijs op de rood/oranje sticker is de nieuwe prijs waar de korting al vanaf is. De afgeprijsde artikelen liggen in de daarvoor bestemde manden waar Prijzenfinale op staat.

Q: Hoe lang loopt de actie?
A: De ALDI Prijzenfinale loopt van 9 juli t/m 2 september. De einddatum kan variëren afhankelijk van de voorraad in de winkel.

Q: Heeft elke winkel hetzelfde aanbod?
A: Nee, het aanbod kan per winkel en per week verschillen.

Q: Doen alle winkels mee?
A: Ja

Q: Kan ik artikelen uit de Prijzenfinale ook online bestellen?
A: Nee, het is bij ALDI niet mogelijk om artikelen online te bestellen.

Q: Kan ik artikelen uit de Prijzenfinale ruilen of retourneren?
A: Ja, artikelen uit de Prijzenfinale kunt u binnen één maand na aankoop in iedere ALDI winkel terugbrengen, op vertoon van uw kassabon maar zonder opgaaf van reden. U krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Q: Hoe zit het met de garantie op artikelen die ik koop tijdens de Prijzenfinale?
A: Wanneer een artikel defect is, dan kunt u hiermee teruggaan naar één van onze ALDI winkels. ALDI kan voor u de garantieafwikkeling verzorgen. Ook kunt u zelf contact opnemen met de klantenservice van de leverancier (de contactgegevens van de klantenservice staan op de garantiekaart). Bewaar voor artikelen met garantie altijd de garantiekaart en de kassabon.

Winkels en openingstijden

Kijk hier voor een dichtstbijzijnde winkel bij u in de buurt.

Winkels en openingstijden

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht om de activering te bevestigen.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is?

Gelieve het veld in te vullen.
Gelieve het veld in te vullen.
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"