1. Startpagina
  2. Het lekkerste Sinterklaas zoutje van Nederland

Het lekkerste Sinterklaas zoutje van Nederland

Sinterklaas zoutje bij ALDI

Dit bijzondere Sinterklaaszoutje is het resultaat van een interne wedstrijd binnen ALDI die gewonnen is door collega’s Hansje en Marisa. De vraag was: ‘bedenk een leuk, nieuw product voor onze klanten’. Beide dames zijn echte zoutjes-fans en bedachten dat er eigenlijk geen specifieke Sinterklaas ‘snack’ bestond.

Hansje en Marisa: “Ja! Daar is onze Sint-snack dan eindelijk. En het is echt het lekkerste Sinterklaaszoutje van Nederland! We hebben samen gebrainstormd over wat er nog ontbreekt qua Sint-lekkernij en toen kwamen we tot de conclusie dat een hartige snack er niet is. Aangezien we allebei enorme liefhebbers zijn van chips, kwamen we op het idee van het lekkerste Sint-zoutje. Dit idee hebben we uitgewerkt en ingestuurd. Een aantal weken later hoorden we dat ons zoutje gewonnen had! We zijn natuurlijk super blij. Omdat dit product zo uniek is, moesten we het even stil houden. Maar nu mogen we het van de daken schreeuwen. Ons product ligt nu in alle ALDI winkels van Nederland! We zijn super trots op het eindresultaat.”

Nadat de uitslag bekend was, hebben Hansje en Marisa een bezoek gebracht aan de fabriek waar het product gemaakt werd. Hier hebben ze verschillende smaken geproefd en is uiteindelijk gekozen voor de paprika- variant. Daarna hebben de dames meegedacht over het ontwerp van de verpakking. Een aantal weken later was het sint-zoutje een feit en is de chips definitief in productie genomen.  

Mijter paprika chips van ALDI
0.99
125 g kg = 7.92

Sinterklaas zoutje paprika

Sinterklaas zoutje paprika

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.