1. Startpagina
  2. Boodschappenmandje Kassa 2023

Boodschappenmandje Kassa 2023

Zaterdag 25 maart zond BNNVARA het resultaat van Kassa’s Boodschappenmandje 2023 op televisie uit. Net als in 2019 en september vorig jaar, vergeleek Kassa bij zes verschillende supermarkten de goedkoopste variant van 27 alledaagse producten. Ondanks een lagere prijsstijging dan bij 3 andere supermarkten, kwam het mandje van ALDI als duurste uit de test.

Wij kunnen ons niet vinden in de manier waarop Kassa de test uitvoert, omdat alléén naar de prijs wordt gekeken en niet naar de kwaliteit van de producten. Zo worden bijvoorbeeld onze Heerlijck Banket stroopwafels, die met roomboter zijn bereid, vergeleken met een budgetvariant die met margarine is bereid. Dat scheelt al gauw een euro. 

Bij ALDI mag kwaliteit nooit ter discussie staan. Wij gaan altijd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding van ons totale assortiment, dat vele malen groter is dan de 27 producten van het Kassa Boodschappenmandje.  

We verhogen enkel de prijzen als het echt niet anders kan: het is oneerlijk om de verhogingen van o.a. energie-, transport-, en verpakkingskosten enkel door de leveranciers te laten betalen. Dit is economisch ook onhaalbaar. Daarnaast hebben we te maken met schaarste in diverse productgroepen. 

We verlagen de prijzen direct wanneer dit mogelijk is, sinds enkele weken communiceren we deze prijsverlagingen in onze wekelijkse actiefolder.

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch