Één accu alle mogelijkheden

  1. Startpagina
  2. Één accu alle mogelijkheden

Het ALDI-accusysteem: voor nog meer flexibiliteit

Accu van ALDI

ÉÉN VOOR ALLES - GEWOON HANDIG:

Het exclusieve ALDI ACTIV ENERGY accusysteem maakt het werk gemakkelijker, doordat kabels niet meer in de war raken. Onze universele oplossing met oplaadbare accu voor apparaten van ons nieuwe merk FERREX is geschikt voor al uw klus- en tuingereedschappen. Meer nog: de accu is geschikt voor apparaten die u misschien toekomstig nog zult aanschaffen. Ook als de FERREX-productrange wordt uitgebreid, blijft de accu inzetbaar.

BESPAAR GELD MET HET ALDI ACCUSYSTEEM - DAT LOONT:

Met het ALDI accusysteem, dat bestaat uit twee accuspanningen (afhankelijk van het apparaat 20 V of 20/40 V) en één laadstation, dat voor beide spanningen geschikt is, kunt u geld besparen. Alle apparaten met het accusymbool werken met dezelfde krachtige accu. 20V-apparaten kunnen ook worden gebruikt met een 20V/40V-accu; de gebruiksduur wordt zelfs meer dan verdubbeld door de hogere capaciteit. Al het FERREX accu(tuin-)gereedschap kan alleen worden gebruikt met ACTIV ENERGY-accupacks en de bijbehorende lader. De individuele FERREX-producten worden zonder accu en lader verkocht.

Ferrex van ALDI

Binnenkort zullen wij het assortiment met FERREX-apparaten uitbreiden. Het ALDI-accusysteem bestaat uit twee accuspanningen (afhankelijk van het apparaat 20 V of 20-40 V) en een laadstation.

Alle Ferrex apparaten werken met dezelfde krachtige accu. 20 V-apparaten werken ook op een 20-40 V-accu; de prestatie wordt dankzij de hogere celcapaciteit zelfs meer dan verdubbeld. 

 

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch