Productwaarschuwing
  • Nep ALDI kortingsbonnen
Meer informatie »

Vragen over het gebruik van de website

Geachte klant,

Onderstaand wordt een aantal vragen over het gebruik van onze website beantwoord.

De webpagina's worden aan de rechterkant van mijn beeldscherm niet helemaal getoond. Hoe kan ik dit aanpassen?

De webpagina's zijn geoptimaliseerd voor beeldschermresoluties van 1024 x 768 pixels en groter. Om de pagina's bij een lagere beeldschermresolutie in de breedte helemaal te kunnen zien, wijzigt u de instellingen van uw beeldscherm als volgt:

Windows
U opent de beeldscherminstellingen als volgt: klik op de knop 'Start', klik op 'Configuratiescherm', klik op 'Vormgeving aan persoonlijke voorkeur aanpassen' (bij oudere versies staat dit onder 'Instellingen'), klik op 'Persoonlijke instellingen' en klik vervolgens op 'Beeldscherminstellingen'. Hier kunt u de beeldschermresolutie aanpassen.

Apple
Met Mac OS X opent u in het Apple-menu linksboven de 'Systeeminstellingen'. In het menu 'Hardware' verschijnt de tab 'Beeldschermen'. Hier kunt u de beeldschermresolutie aanpassen.

Linux
Met SuSE Linux kunt u de resolutie met SaX2 aanpassen. SaX2 roept u op met het menu 'Systeem - Configuratie - SaX2' of middels 'sax2' in een console (als Administrator/Root). De resolutie wijzigt u bij 'Tonen - Kleuren/resoluties', onder 'Configuratie wijzigen' en aansluitend 'Eigenschappen'.

Wat gebeurt er als ik Javascript niet heb ingeschakeld?

De webpagina's kunnen dan wel worden bekeken, maar niet alle functies zijn beschikbaar. U kunt de webpagina's openen door onderaan de website op de gewenste link te klikken.

Ik wil actuele aanbiedingen of losse webpagina's afdrukken. Waar moet ik op letten?

Onderaan iedere webpagina vindt u de link 'Afdrukken'. Als u hierop klikt, wordt een vereenvoudigde versie van de pagina afgedrukt. Let hierbij op de instelling van uw printer: deze moet links en rechts op een marge van minstens 1 cm zijn ingesteld. Alleen dan wordt de webpagina juist en volledig afgedrukt.

Ik wil een artikel of een webpagina aanbevelen bij een kennis. Hoe moet ik dat doen?

Onderaan de webpagina vindt u aan de rechterzijde de link 'Aanbevelen'. Als u daarop klikt, wordt er een nieuw venster geopend waarin u uw eigen e-mailadres, het adres van de kennis en een korte tekst kunt invullen. Door het ingeven van een veiligheidscode en op 'Versturen' te klikken, ontvangt uw kennis een e-mail met daarin uw aanbeveling en ontvangt u een terugmelding of de e-mail al dan niet succesvol is verzonden.

Als u het venster voortijdig afsluit, wordt er geen e-mail verstuurd.

Ik wil graag actuele informatie via de nieuwsbrief ontvangen. Hoe kan ik mij aanmelden?

Rechtsboven op de website vindt u de link 'Nieuwsbrief'. Door op deze link te klikken komt u op de webpagina van de ALDI nieuwsbrief. U meldt zich aan door uw e-mailadres in te vullen op het aanmeldingsformulier, het gewenste formaat te kiezen (tekst of tekst/afbeeldingen) en daarna uw ingave te bevestigen door op 'Abonneren' te klikken.

ALDI neemt de beveiliging van uw persoonlijke gegevens uiterst serieus en wil misbruik van uw e-mailadres voorkomen. Daarom ontvangt u van ons binnen enkele minuten na uw aanmelding ter bevestiging een e-mail. Wij verzoeken u om de daarin opgenomen bevestigingslink binnen 7 dagen te activeren. Pas dan wordt u opgenomen in de verzendlijst van de ALDI nieuwsbrief en zult u de nieuwsbrieven automatisch ontvangen.

Het is ook mogelijk om op de webpagina van de ALDI nieuwsbrief te komen door op de tab 'Online-Services' en vervolgens op 'ALDI nieuwsbrief' te klikken.

Ik wil mij afmelden voor de nieuwsbrief. Hoe kan ik dat doen?

Rechtsboven op de website vindt u de link 'Nieuwsbrief'. Door op deze link te klikken komt u op de webpagina van de ALDI nieuwsbrief. U meldt zich af door uw e-mailadres in te vullen op het afmeldingsformulier en daarna uw ingave te bevestigen door op 'Afmelden' te klikken. Uw gegevens worden dan direct uit het systeem verwijderd.

Het is ook mogelijk om op de webpagina van de ALDI nieuwsbrief te komen door in de bovenste menubalk op de tab 'Online-Services' en vervolgens op 'ALDI nieuwsbrief' te klikken.

Ik wil de nieuwsbrief op een nieuw e-mailadres ontvangen. Hoe kan ik dat doen?

Aanmelden Rechtsboven op de website vindt u de link 'Nieuwsbrief'. Door op deze link te klikken komt u op de webpagina van de ALDI nieuwsbrief. U meldt zich aan door uw nieuwe e-mailadres in te vullen op het aanmeldingsformulier, het gewenste formaat te kiezen (tekst of tekst/afbeeldingen) en daarna uw ingave te bevestigen door op 'Abonneren' te klikken.

ALDI neemt de beveiliging van uw persoonlijke gegevens uiterst serieus en wil misbruik van uw e-mailadres voorkomen. Daarom ontvangt u van ons binnen enkele minuten na uw aanmelding ter bevestiging een e-mail. Wij verzoeken u om de daarin opgenomen bevestigingslink binnen 7 dagen te activeren. Pas dan wordt u opgenomen in de verzendlijst van de ALDI nieuwsbrief en zult u de nieuwsbrieven op uw nieuwe adres ontvangen.

Afmelden Na het aanmelden op het nieuwe e-mailadres kunt u zich voor het oude adres afmelden. U gaat wederom naar de webpagina van de ALDI nieuwsbrief. U meldt zich af door uw oude e-mailadres in te vullen op het afmeldingsformulier en daarna uw ingave te bevestigen door op 'Afmelden' te klikken. Uw gegevens worden dan direct uit het systeem verwijderd.

Als u deze stappen heeft doorlopen, wordt de ALDI nieuwsbrief naar uw nieuwe e-mailadres gestuurd.

Het is ook mogelijk om op de webpagina van de ALDI nieuwsbrief te komen door in de bovenste menubalk op de tab 'Online-Services' en vervolgens op 'ALDI nieuwsbrief' te klikken.

Hoe en waar kan ik mij laten informeren over ALDI Actueel artikelen?

U kunt op verschillende manieren informatie verkrijgen over onze ALDI Actueel aanbiedingen. De aanbiedingen van de komende weken staan op onze website onder 'Onze aanbiedingen' in de bovenste menubalk. U kunt de aanbiedingen ook wekelijks als nieuwsbrief via e-mail toegestuurd krijgen. Op de website kunt u lezen hoe u hiervoor te werk moet gaan. Bovendien liggen in onze filialen de ALDI Actueel-folders met daarin de aanbiedingen voor de komende week.

Hoe vind ik andere ALDI filialen in mijn buurt?

Onder 'ALDI markten in uw buurt' en onder 'Informatie' staat het onderdeel 'Filialen en openingstijden'. Hier kunt u ALDI filialen in uw buurt vinden door uw postcode of woonplaats in te vullen. Er verschijnt dan een overzicht van de dichtstbijzijnde ALDI filialen. Met behulp van de routeplanner op de webpagina kunt u vervolgens uw weg vinden naar de door u gezochte filialen.

Als u op zoek bent naar een filiaal in het buitenland, kunt u via www.aldi.com naar de website van het betreffende land gaan en daar uw filiaal zoeken.

Wij zien uit naar uw bezoek.

Uw Aldi team

* Voetnoten en juridische tips

*
Ondanks zorgvuldige planning kan het voorkomen dat actieartikelen door de grote vraag snel zijn uitverkocht - wij vragen om uw begrip.