1. Startpagina
  2. Informatie
  3. SCHERPE PRIJS ÉN KWALITEIT: DAT IS PAS KASSA!

Het Tv-programma Kassa heeft weer de boodschappentest uitgevoerd. Hierbij wordt alleen naar prijs gekeken. Dit is feitelijk een oneerlijke vergelijking, want naar kwaliteit wordt niet gekeken. Bij ALDI gaat het niet om het allergoedkoopste, maar we bieden producten van een extreem goede kwaliteit juist voor een heel scherpe prijs. En kwaliteit is niet alleen prioriteit bij ALDI, maar ook bij de consument. Dat laatste negeert het consumentenprogramma Kassa volledig. Wij waarderen het in het algemeen dat er onafhankelijke instanties zijn die consumenten helpen goede keuzes te maken. Echter, we zijn bij deze boodschappentest van mening dat deze test een misleidend beeld geeft.

ALDI heeft vooraf bezwaar gemaakt bij de redactie van het programma, echter zij houden voet bij stuk. En ondanks dat er in het programma door een expert wordt gezegd dat er niet naar kwaliteit wordt gekeken, is het duidelijk wat er voor iedereen achterblijft: de goedkoopste en de duurste.

De gemiddelde consument krijgt een foutief beeld voorgeschoteld, namelijk dat hij voor de dagelijkse boodschappen in het algemeen goedkoper uit is bij andere supermarkten dan bij ALDI. De klant koopt in een winkel echter niet alleen maar de 27 (budget)producten uit de test en praktisch nooit alleen de allergoedkoopste merken, maar ook de (wat duurdere maar kwalitatief betere) huismerken en A-merken.

De gemiddelde consument wordt met de boodschappentest van Kassa dus niet geholpen. Onze klanten kiezen juist voor ons omdat we producten van extreem goede kwaliteit voor heel scherpe prijzen bieden.

Wij vergelijken liever geen appels met peren, zoals Kassa doet met haar boodschappentest.

Bij ALDI doen we nooit consessies aan kwaliteit. Dat geldt voor ons hele assortiment. We laten graag met een paar voorbeelden zien voor welke kwaliteit ALDI staat, op basis van de belangrijkste ingrediënten. De vergeleken producten van de test verschillen qua productsamenstelling. Als u zelf wilt vergelijken, weet u ieder geval waar u op kunt letten. Wij staan achter onze kwaliteit, u ook? Ontdek het zelf. Tot zo!

Markus koffie

Filterkoffie Rood

Neem bijvoorbeeld onze filterkoffie rood. Die bestaat voor 90% uit Arabica bonen, dit zijn bonen van een zeer hoge kwaliteit, bevatten minder cafeïne wat ten gunste komt van de smaak. De overige 10% vullen wij aan met Robusta bonen. Dat ruik én proef je.

Chateau chocolade

Hazelnootchocolade

De Chateau hazelnootchocolade bevat 27% hele hazelnoten, die zie je echt wel zitten!

Stroopwafels

Stroopwafels

Of onze stroopwafels met 23% roomboter. Een verschil dat je echt proeft. 

Mager rundergehakt

Mager rundergehakt

100% vlees, zonder toevoegingen!

Una waspoeder

Waspoeder

Onze waspoeder bevat meer dan 30% actieve wasstoffen voor een schone was.

Solo toiletpapier

Solo toiletpapier

En dan nog ons toiletpapier. Ook daar is het appels met peren vergelijken. ALDI toiletpapier bevat meer gewicht per velletje namelijk 38 g/m2. Dat maakt ons toiletpapier sterk én zacht tegelijk en dat ook nog nog eens voor een superscherpe prijs. 

Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen. Ontdek het zelf!

SCHERPE PRIJS ÉN KWALITEIT: DAT IS PAS KASSA!

 

GOED, BETER, BEST

Onze producten worden regelmatig goed getest. Deze winnende producten zijn natuurlijk van hoge kwaliteit en voor een lage prijs. Daar morgen wij dan best 'extra trots' op zijn!

Ontdek het zelf!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Altijd als eerste op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht om de activering te bevestigen.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Gelieve het veld in te vullen.
Gelieve het veld in te vullen.
Niet meer verkrijgbaar
Herinneringsdag
2 dagen van tevoren
1 dag van tevoren
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"