1. Retail Traineeship, Stage & BBL
Retail Traineeship, Stage & BBL

Retail Traineeship, Stage & BBL

Een vliegende start bij dé discount supermarkt van Nederland!

Bouw mee aan jouw toekomst bij ALDI!

Ben jij klaar voor een baan met veel afwisseling? Wil jij werken in een retail omgeving die verandert en waar je kansen hebt om te groeien?

ALDI is in een rap tempo de formule en filialen aan het vernieuwen. Onze kernwaarden eenvoud, verantwoord en betrouwbaar blijven gelijk, maar verder verandert er veel! Zo is er volop focus op de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Binnen ALDI bieden wij een Retail Traineeship aan. Het traineeship is opgebouwd uit een aantal onderdelen waarbij persoonlijke groei centraal staat en duurt twee jaar. Ieder onderdeel heeft een eigen thema en doorlooptijd. Als je het ontwikkeltraject succesvol doorloopt en wij gezamenlijk besluiten dat je er klaar voor bent, dan groei je door tot een leidinggevende positie binnen de organisatie.

Ben je dan uitgegroeid? Nee hoor, want wij hebben én houden oog voor talent! Wij kennen een veelheid aan voorbeeld waarbij Retail Trainees meerdere stappen in hun loopbaan binnen onze muren hebben gezet. Daar zijn wij trots op!

Traineeships

Retail Trainee

Één ding weet je zeker: je start je carrière graag in een snel veranderende sector, bij een mooi merk. Dan zit je met het Retail Traineeship van ALDI goed!

Solliciteer nu!
(Af)Studeren bij ALDI

BBL

Tijdens je studie al kennis maken met ALDI, of misschien zelfs wel studeren terwijl je werkt? ALDI begeleidt je tijdens je afstudeerstage, maar biedt ook perspectief voor de toekomst.

Solliciteer nu!

Het programma

Wat kun je verwachten van het Retail Traineeship?

Als Retail Trainee bij ALDI start jouw carrière in één van onze opleidingsfilialen: met de voeten in de klei en met opgestroopte mouwen! Je kunt immers alleen succesvol leidinggeven als je weet hoe het er in de praktijk aan toegaat. De winkel is dé plek om ALDI goed te leren kennen.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Landelijk starten er met jou nog meer Trainees verdeeld over verschillende regio’s. Tijdens het Traineeship kijken we elke keer welke rol jou gaat helpen om te groeien! Dit kan in de winkel zijn, maar het is ook mogelijk om te werken in het distributiecentrum of op kantoor. Daarnaast krijg je meerdere trainingen aangeboden, doe je een project en volg je masterclasses.

Hoe ziet de selectieprocedure eruit?

Na een positief kennismakingsgesprek volgt er een e-assessment (capaciteitentest en persoonlijkheidsvragenlijst) en eventueel een tweede gesprek. Zijn wij dan nog net zo enthousiast als jij? Dan start jij zo snel mogelijk als Retail Trainee bij ALDI.

Persoonlijke ontwikkeling bij ALDI

Niet alleen onze formule wordt ontwikkeld. Juist omdat onze medewerkers zo veel impact hebben op het succes van ALDI, investeren wij volop in ontwikkeling en opleiding. Uiteraard volg je bij ons talloze producttrainingen, maar wij hebben ook aandacht voor andere trajecten. Hierbij kan je denken aan het Retail Traineeship waarbij afgestudeerde hbo’ers en wo’ers in twee jaar tijd doorgroeien naar een managementfunctie. Hiernaast bieden wij voor onze medewerkers trajecten aan voor persoonlijke ontwikkeling en is er aandacht voor leiderschap.

Wil je liever een BBL opleiding via ALDI volgen? Dan is dit ook mogelijk! In jouw ontwikkeling word je ondersteund door ervaren Filiaalleiders. Zij staan garant voor de kwaliteit van onze medewerkers.

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch