1. Vacature details
Huidige vacature
Job-Details – ALDI Nord

Samenvatting

 • Locatie: 6045 GM Roermond
 • Werkveld: Verkoopbedrijf
 • Senioriteit: Medewerker
 • Dienstverband: Parttime
 • Uren per week: 32-40
Solliciteren

Hoe we boodschappen doen bij ALDI zo simpel mogelijk maken? Met gestroomlijnde processen! En daarvoor is het continue verbeteren daarvan een must. Als LEAN-agent binnen ons Distributiecentrum ben jij dan ook onmisbaar. Je hebt een baan vol verantwoordelijkheid, LEAN projecten en internationale uitdaging, waarbij jouw expertise zeer wordt gewaardeerd.

WAT GA JE DOEN?

Je ondersteunt de Manager Logistiek bij het uitrollen van alle nationale en internationale LEAN projecten. Als LEAN-agent ben jij van A tot Z betrokken bij de implementatie van deze projecten. Je stelt de presentaties op en levert analyses en resultaten aan. Je bent daarin een rolmodel voor LEAN werken binnen het distributiecentrum. Mooi toch?

Ook voor de organisatie van workshops voor jouw collega’s rondom diverse LEAN thema’s kom jij in actie. En tot slot ga je graag met je collega’s in het distributiecentrum in gesprek om logistieke problemen te identificeren. Je formuleert in samenspraak met je collega’s mogelijke optimalisaties en implementeert oplossingen. Je staat ook in voor de opvolging en rapportering van die optimalisaties door middel van dashboards. Kortom: heel afwisselend werk!

WIE BEN JIJ?

Vanuit jouw talent voor coaching en training weet je als geen ander mensen te overtuigen en te motiveren. Dit zie je ook terug in jouw bereidheid om te leren en jezelf te ontwikkelen. Jij hebt een passie voor LEAN en continu verbeteren van processen. Je bent analytisch en kan probleemgericht handelen met een ondersteunende mentaliteit. Je werkt gemakkelijk zelfstandig, maar komt ook goed tot je recht in teamverband.

Verder breng je het volgende mee:

 • een LEAN Green Belt certificaat;
 • relevante ervaring in werken en leidinggeven in een warehouse/logistieke omgeving;
 • ervaring in werken met LEAN-tools;
 • ervaring in SAP/WMS is een pre;
 • goede schrijf- en spreekvaardigheden in het Nederlands en Engels, waardoor je je makkelijk redt in onze internationale organisatie.

WERKEN BIJ ALDI?

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor verantwoord, betrouwbaar en eenvoud. Wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden en om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER!

Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie ontmoet je enthousiaste mensen. Mensen die initiatief tonen, en assertief en ondernemend handelen - dat zijn onze talenten van de toekomst. Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wat wij jou te bieden hebben:

 • Een goed salaris, passend bij jouw ervaring.
 • 30 vakantiedagen.
 • 8% vakantietoeslag
 • Een pensioenregeling conform Bedrijfstak Pensioenfonds Levensmiddelen (BPFL).
 • Een collectieve zorgverzekering
 • Een werkgever die maatschappelijk verantwoord onderneemt. Benieuwd naar de stappen we zetten? Neem een kijkje op www.aldi.nl/verantwoord.

SOLLICITEREN?

ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee? Reageer dan direct op deze vacature.

Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole uit via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD), en vragen we je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding.

Vergelijkbare vacatures

Assistent Filiaalleider

Wolvega
Parttime
Assistent Filiaalleider

Assistent Filiaalleider

Wolvega
Parttime
Assistent Filiaalleider

District Sales Manager

Emmeloord
Fulltime
District Sales Manager
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch