1. Vacature details
Huidige vacature

Specialist Quality Assurance

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BE Culemborg
 • Werkveld: Category Management
 • Senioriteit: Specialist
 • Dienstverband: Fulltime
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER

Bij ALDI zorgen we al onze producten veilig zijn, een hoge kwaliteit hebben en dat we deze steeds weer verbeteren. Als Specialist Quality Management Non-Food zorg je voor de borging hiervan. Je ondersteunt en werkt nauw samen met de Manager Quality Assurance Non-Food, leveranciers en de category management afdeling om de kwaliteit te verbeteren.

WAT GA JE DOEN?

Binnen ALDI zijn we op zoek naar enthousiaste en leergierige collega’s, die staan te popelen om hun eerste stappen te zetten in de veelzijdige wereld van Quality Assurance (Non-Food). Samen met jou ontdekken we waar je interesse ligt en gaan we op zoek naar jouw talenten. Want voor ALDI is het belangrijk dat je je goed voelt in een job, waar je vol passie kan voor gaan.

 • Je volgt interne en externe analyses op en initieert corrigerende maatregelen bij niet-conforme resultaten
 • Je valideert productspecificaties en garandeert dat onze ALDI-producten voldoen aan de wetgeving én aan de strenge ALDI-kwaliteitseisen
 • Je behandelt binnenkomende klachten in samenwerking met de Customer Care-afdeling
 • Je volgt wet- en regelgeving op de voet op en anticipeert hierop
 • Je adviseert de Category Manager over kwaliteitsverbeteringen

Wat het ook wordt, bij ALDI kan je ervan op aan dat je heel veel gaat bijleren, omringd door toffe collega’s die graag hun kennis met je delen om je te helpen groeien. Die collega’s zijn er ook voor een gezellige lunch of even een frisse neus halen tussen de middag rondom onze kantoren. Elke dag is anders en is vooral zeer gevarieerd: vol uitdaging, creatieve brainstorms en deadlines binnen een internationale retail omgeving. ALDI is in ontwikkeling!

WIE BEN JIJ?

Jij vindt details belangrijk zodat de kwaliteit van de non-food producten in de breedste zin het woord gewaarborgd wordt. Als Specialist Quality Assurance (Non-Food) heb jij affiniteit met het vakgebied kwaliteit en je wilt hier graag in doorgroeien. Daarnaast kan jij de afdeling inkoop adviseren over kwaliteitsafwijkingen en kan je daarover communiceren met de leveranciers.

 • Je hebt een afgeronde relevante HBO of Master opleiding (technische studies, rechten, levensmiddelentechnologie etc.)
 • Werkervaring is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk
 • Je hebt goed analytisch vermogen en bent cijfermatig sterk
 • Ook binnen een bedrijfsmatige omgeving ben je een teamspeler
 • Je beheerst de Nederlandse & Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent oplossingsgericht, accuraat en gaat planmatig te werk

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wat wij jou te bieden hebben: 

 • goed salaris 
 • pensioenregeling conform Bedrijfstak Pensioenfonds Levensmiddelen (BPFL) 
 • 24 vakantiedagen
 • 8% vakantietoeslag
 • reiskostenvergoeding
 • collectieve zorgverzekering 
 • moderne werkomstandigheden 

Solliciteren?

ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http://www.aldi.nl/verantwoord.

Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding. 

 

Vergelijkbare vacatures

Assistant Operations & Administration

Culemborg
Fulltime
Assistant Operations & Administration

Category Manager - Frisdranken & Bier

Culemborg
Fulltime
Category Manager - Frisdranken & Bier

Category Manager Vleeswaren/Salades en Tapas

Culemborg
Fulltime
Category Manager Vleeswaren/Salades en Tapas
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch