1. Vacature details
Huidige vacature

Manager Interne Communicatie

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BE Culemborg
 • Werkveld: Marketing & Communicatie
 • Senioriteit: Manager
 • Dienstverband: Fulltime
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. En trots op wat we samen bouwen. Ben jij een professional met POWER? Natuurlijk wel.

WAT GA JE DOEN?

De Interne Communicatie Manager is verantwoordelijk voor de Interne Communicatie strategie. Jouw plan omvat duidelijke doelstellingen en KPI’s, waarmee we inzicht krijgen in de prestaties van interne campagnes, initiatieven en events. In de productie en distributie van content hou je rekening met de verschillende doelgroepen in onze organisatie. Je hebt een adviserende rol naar diverse afdelingen rondom specifieke thema’s. Denk aan HR, Kwaliteit, CR, IT, etc. Bovendien ben jij de contactpersoon in communicatievraagstukken voor medewerkers en leidinggevenden in alle regiokantoren in Nederland. Je rapporteert aan de Director Internal & External Communication.

WIE BEN JIJ?

Je hebt organisatietalent, goede communicatie vaardigheden en je kunt je goed inleven in de belangen van je gesprekspartners en de verschillende doelgroepen. Je hebt een duidelijke visie op informatiestromen en het creëren van betrokkenheid en trots. Je bent snel en flexibel en een echte teamspeler. Je hebt een goed redactioneel gevoel voor contentcreatie, een vlotte pen en je weet van complexe stukken snel simpele en heldere teksten te maken.

 • Je hebt WO/HBO werk- en denkniveau, met een afgeronde opleiding richting communicatie, mediamanagement of vergelijkbaar.
 • Je hebt 5-10 jaar ervaring in corporate / interne communicatie, waarvan een paar jaar als leidinggevende, bij voorkeur in retail, food of een andere dynamische internationale organisatie
 • Aantoonbare ervaring in het opzetten en doorontwikkeling van diverse interne communicatie middelen, denk aan intranet, personeels app, magazine, events etc.
 • Ervaring in content creatie.

 

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wij bieden jou een goed salaris, 30 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, een pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering.

SOLLICITEREN?

Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer direct!

ALDI heeft de laatste jaren veel stappen gezet op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en maatschappelijke betrokkenheid? Kijk hiervoor op http://www.aldi.nl/verantwoord.


Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure, evenals een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel

 

Vergelijkbare vacatures

Specialist Externe Communicatie

Culemborg
Parttime
Specialist Externe Communicatie

Stage Campaign Management

Culemborg
Fulltime
Stage Campaign Management

Stage Digital Marketing

Culemborg
Fulltime
Stage Digital Marketing
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch