1. Vacature details
Huidige vacature

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BE Culemborg
 • Werkveld: Human Resources
 • Senioriteit: Stage
 • Dienstverband: Parttime
 • Uren per week: 32-40
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.  

Onze HR afdeling bestaat uit een leuk en gedreven team die dagelijks bezig zijn met het uitbouwen en borgen van het HR beleid voor de ruim 10.000 medewerkers van ALDI in Nederland. Voor de periode februari 2022 – juni 2022 bieden we een stageplek voor 32-40 uur per week

WAT GA JE DOEN?

Jij krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen op de HR afdeling van ALDI in Nederland, binnen het team Learning & Development (L&D).
Tijdens je stage werk je mee aan uitvoerende werkzaamheden binnen team L&D en, afhankelijk van waar jouw interesse ligt, binnen één of meer van de andere disciplines binnen de HR-afdeling: People Acquisition, Talent & Performance Management, Projects en Services.

Je hebt dus volop gelegenheid om met alle aspecten van het HR-vak kennis te maken in de praktijk. Uiteraard zorgen we voor goede stagebegeleiding en bieden we je de mogelijkheid (onderzoeks-)opdrachten voor je studie uit te voeren.

WIE BEN JIJ?

Je bent een hbo-student Human Resource Management en je bent geïnteresseerd in ALDI en retail in het algemeen.

Je bent leergierig, flexibel en communicatief vaardig.

WERKEN BIJ ALDI?

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wat wij jou te bieden hebben: 

Wij nemen je mee in de wereld van de supermarkt en zorgen dat je met een ervaring rijker hier weggaat.

En verder:

 • een stagevergoeding van 400 euro per maand
 • stagebegeleiding
 • een moderne werkomgeving, en alle faciliteiten die je nodig hebt, waaronder een laptop

SOLLICITEREN?

ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http://www.aldi.nl/verantwoord.

ALDI voert een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD), of we vragen je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding.

Vergelijkbare vacatures

Functioneel Applicatiebeheerder HR Tools & Systemen

Culemborg
Fulltime
Functioneel Applicatiebeheerder HR Tools & Systemen

Medewerker HR & Payroll

Culemborg
Parttime
Medewerker HR & Payroll

Medewerker L&D

Culemborg
Parttime
Medewerker L&D

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.