1. Vacature details
Huidige vacature

Supply Chain Analist - Food

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BE Culemborg
 • Werkveld: Supply Chain Management
 • Senioriteit: Specialist
 • Dienstverband: Fulltime
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Het is onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Hier zetten wij ons elke dag samen voor in. ALDI vernieuwt momenteel op allerlei vlakken en heeft grote ambities om verder te groeien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.

WAT GA JE DOEN?

Als Supply Chain Analist, vorm je onderdeel van ons team Planning & Replenishment. Dit team richt zich op de optimale automatische replenishment van onze winkelvoorraden. Waarbij het uitganspunt is dat er altijd voldoende artikelen beschikbaar zijn voor onze klanten en dat tegelijkertijd de derving minimaal is.

Met jouw sterk analytische vaardigheden en data skills vul jij de managers Planning & Replenishment aan met diepgaande onderzoeken. Jij signaleert kansen en ontdekt knelpunten in onze processen op basis van de analyses die je verricht. Je werkt hierbij in ons moderne SAP Forecast & Replenishment (F&R) systeem. De verbetervoorstellen die hier uit voortkomen onderbouw je met visuele modellen, bijvoorbeeld in tools zoals PowerBI en Tableau.

WIE BEN JIJ?

Een sterke beslisser met het vermogen om de juiste prioriteiten te stellen op de juiste momenten. Jouw sterk analytische denkvermogen, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat je gemakkelijk problemen weet op te lossen.

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding richting Supply Chain Management, Econometrie, of Bedrijfskunde.
 • Je hebt aantoonbaar relevante ervaring met werken binnen de Food Supply Chain
 • Ervaring met replenishmentsystemen, zoals SAP F&R of RELEX is een grote pré.
 • Uitstekende kennis van MS Office, met name Excel. Eventueel aangevuld met kennis van tools zoals PowerBI of Tableau
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse, en bij voorkeur ook de Duitse taal in woord en geschrift.

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn – dat zijn onze talenten van de toekomst. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Naast een goed salaris bieden we jou:

 • 30 vakantiedagen
 • 8% vakantietoeslag
 • reiskostenvergoeding
 • pensioenregeling conform de Bedrijfstak Pensioenfonds Levensmiddelen
 • collectieve zorgverzekering.

SOLLICITEREN?

Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer direct!

ALDI heeft de laatste jaren veel stappen gezet op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en maatschappelijke betrokkenheid? Kijk hiervoor op http://www.aldi.nl/verantwoord.


Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Vergelijkbare vacatures

Junior Manager Transport

Culemborg
Fulltime
Junior Manager Transport

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.