1. Vacature details
Huidige vacature

Projectmanager Sales - Communication

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BE Culemborg
 • Werkveld: Sales
 • Senioriteit: Manager
 • Dienstverband: Fulltime
Solliciteren

ALDI staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat: onze missie is om het leven zo simpel mogelijke te maken voor de klant. Binnen het discount aanbod kan je niet om ALDI heen. Wij zijn de uitvinder van discount. We zijn een cult-merk.

Wij zetten ons elke dag weer in om het woord ‘simpel’ van nieuwe lading te voorzien. Om telkens opnieuw slimme toepassingen te vinden om het leven ‘simpel’ te maken. Als uitvinder van discount maken wij de belofte dat we ons altijd opnieuw zullen blijven uitvinden. Deze belofte noemen we ‘The New Simplicity’.

Wil jij aan de slag gaan met het realiseren van projecten, die bijdragen aan de optimalisatie onze omzet en ons resultaat? Ben jij resultaatgericht en een kei in plannen en organiseren? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.  

WAT GA JE DOEN?

Als Projectmanager Sales ben je de linking pin tussen de afdeling Verkoop en de ALDI filialen. Je coördineert alle projecten die vanuit ALDI Business Services worden uitgevoerd; van het aandragen van ideeën en analyses tot aan de daadwerkelijke implementatie. Hierin ligt een belangrijke focus op communicatie. Jij identificeert de knelpunten en komt met slimme toepassingen om een betere communicatieflow te verankeren in de processen.

Jij bewaakt de jaarkalender, en stuurt hier op bij als dat nodig is. Of dat nodig is baseer je op de contacten die je regelmatig hebt met de verschillende regionale verkoopbedrijven. Jij bent in control.
Tussentijds en na afloop van een event of livegang houd jij bij wat de effecten zijn, identificeer je verbeterpunten, neem je best practices mee voor volgende projecten en deel je deze uitkomsten met het verkoop team.

Binnen het kader van de positionering en strategie van ALDI, signaleer je kansen om klanten beter te bedienen en/of processen te verbeteren en daarmee het resultaat van ALDI positief te beïnvloeden. Je onderzoekt, werkt uit en bespreekt business cases en draagt zorg voor de implementatie.

 

 

WIE BEN JIJ?

Met jouw communicatiestijl weet je collega's op kantoor en in de filialen te enthousiasmeren en te betrekken bij projecten en geplande evenementen. Je bent ondernemend, resultaatgericht en planmatig. Je wordt enthousiast van het lanceren van nieuwe initiatieven en wanneer alles op rolletjes loopt. Verder:

 • Val je op door je uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Beschik je over veel ervaring met projectmanagement en heb jij dit al een aantal jaren laten zien in een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld in een retailomgeving of in de evenementenbranche
 • Breng je een afgeronde HBO-opleiding mee in Bedrijfskunde of vergelijkbaar
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal vloeiend.

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wat wij jou te bieden hebben: 

 • goed salaris 
 • pensioenregeling conform Bedrijfstak Pensioenfonds Levensmiddelen (BPFL) 
 • 30 vakantiedagen
 • 8% vakantietoeslag
 • collectieve zorgverzekering 
 • moderne werkomstandigheden, waaronder flexibele werklocatie, laptop en telefoon

 

SOLLICITEREN?

ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http://www.aldi.nl/verantwoord.

Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding. 

Vergelijkbare vacatures

Projectmanager Sales - Processen

Culemborg
Fulltime
Projectmanager Sales - Processen

Stage Sales Communicatie

Culemborg
Fulltime
Stage Sales Communicatie

Support Manager Sales

Culemborg
Fulltime
Support Manager Sales

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.