1. Vacature details
Huidige vacature

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BE Culemborg
 • Werkveld: Marketing & Communicatie
 • Senioriteit: Manager
 • Dienstverband: Fulltime
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.  

WAT GA JE DOEN?

Jij staat aan de start en finish van iedere campagne; van het uitdenken van het concept in samenwerking met onze externe partners tot het uiteindelijke resultaat. In de tussenliggende fasen vindt er een samenwerking met collega’s van de andere MarCom expertises plaats, waarbij jouw team als spil optreedt en steeds het concept, het budget en de planning bewaakt.

Dit doe je niet alleen. Je hebt een team van projectleiders tot je beschikking waar jij de direct leidinggevende van bent. Met zijn allen staan we voor de unieke kans om een internationaal merk (opnieuw) lading te geven in Nederland. We staan nog aan het begin, er is dus nog volop ruimte voor eigen inbreng en het bepalen van de strategie! Zorg jij ervoor dat heel Nederland weet dat je voor betaalbare en goede producten bij ALDI moet zijn?

In jouw rol als Manager heb je een leidende rol in de MarCom 360º vergaderingen, die je uiteraard goed voorbereidt, en na afloop vertaalt naar concrete acties voor je team. Op basis van data geef je advies over de beste strategie en signaleer je trends, ontwikkelingen en mogelijkheden tot verbeteringen.

Je rapporteert aan de Director MarCom HUB.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WIE BEN JIJ?

Jij weet hoe een campagne moet worden opgezet, wat daar allemaal bij komt kijken, en hoe je ervoor zorgt dat het oorspronkelijke concept goed tot uiting komt. Daarbij weet je hoe belangrijk het is om de juiste verwachtingen te scheppen en een duidelijk plan te hanteren. Je hebt een helicopterview, bent strategisch, conceptueel sterk en kunt goed multitasken.
Met jouw natuurlijke flair en vlotte communicatiestijl leg je makkelijk contacten met interne stakeholders en externe partijen, zodat jij steeds on-top-of-it bent.
Als Manager faciliteer jij jouw team zodat jullie samen verder kunnen ontwikkelen. Jij zet jouw coachingsvaardigheden en expertise in om je team of individuele collega’s te begeleiden.

Verder herken jij je hier in:

 • HBO werk- en denkniveau met een afgeronde studie in de richting van Bedrijfskunde, Marketing & Communicatie of vergelijkbaar
 • Je hebt al enige jaren werkervaring als leidinggevende in een vergelijkbare functie
 • Aantoonbare ervaring met Campagne management
 • Vanzelfsprekend heb je een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wat wij jou te bieden hebben: 

 • goed salaris 
 • 30 vakantiedagen
 • 8% vakantietoeslag
 • reiskostenvergoeding
 • collectieve zorgverzekering
 • pensioenregeling conform Bedrijfstak Pensioenfonds Levensmiddelen (BPFL)  
 • moderne werkomstandigheden, waaronder de mogelijkheid tot thuiswerken en de faciliteiten die daarbij horen

 

SOLLICITEREN?

ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

Wil je eerst nog meer informatie? Of ben je nieuwsgierig naar andere functies bij ALDI? Bekijk dan onze carrière pagina.

Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http://www.aldi.nl/verantwoord.

Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding. 

Vergelijkbare vacatures

Medewerker Customer Service

Culemborg
Parttime
Medewerker Customer Service

Specialist Externe Communicatie

Culemborg
Parttime
Specialist Externe Communicatie

Stage Online/Offline Campagnes

Culemborg
Parttime
Stage Online/Offline Campagnes

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.