1. Vacature details
Huidige vacature
Job-Details – ALDI Nord

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BM Culemborg
 • Werkveld: Algemeen Management
 • Senioriteit: Medewerker
 • Dienstverband: Fulltime
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.  

Per oktober start er een nieuwe groep Retail Trainees en er zijn nog een paar plaatsen! Dus wil jij leuke collega’s, afwisseling en een betrouwbare werkgever? Dan is het Retail Traineeprogramma van ALDI echt iets voor jou!

WAT GA JE DOEN?

Als Retail Trainee bij ALDI start jouw carrière in één van onze opleidingsfilialen: met de voeten in de klei en met opgestroopte mouwen! Je kunt immers alleen succesvol leidinggeven als je weet hoe het er in de praktijk aan toegaat. De winkel is dé plek om ALDI goed te leren kennen.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Landelijk starten er met jou nog meer trainees verdeeld over verschillende regio’s. Tijdens het traineeship kijken we structureel welke rol jou gaat helpen om te groeien! Persoonlijke ontwikkeling staat daarin centraal. Daarnaast ontvang je meerdere trainingen, doe je een project en volg je masterclasses, samen met jouw collega trainees!

DE OPBOUW VAN HET PROGRAMMA

Het traineeship is opgebouwd uit een aantal onderdelen waarbij persoonlijke groei centraal staat en duurt twee jaar. Ieder onderdeel heeft een eigen thema en een eigen doorlooptijd. Als je het programma succesvol afsluit en wij besluiten gezamenlijk dat je er klaar voor bent, dan groei je door tot een volgende leidinggevende positie binnen de organisatie.
 
Ben je dan uitgegroeid? Nee hoor, want wij hebben én houden oog voor talent. Bij ALDI kun je je grenzen blijven verleggen.

DE SELECTIEPROCEDURE

Na een positief kennismakingsgesprek volgt er een e-assessment (capaciteitentest en persoonlijkheidsvragenlijst) en eventueel een tweede gesprek. Zijn wij dan nog net zo enthousiast als jij? Dan start jij zo snel mogelijk als Retail Trainee bij ALDI.

AANMELDEN?

Heb jij minimaal je hbo studie afgerond, sta je aan het begin van jouw carrière en heb je passie voor Retail? Solliciteer direct!

Wil je eerst nog meer informatie? Of ben je nieuwsgierig naar andere functies bij ALDI? Bekijk dan onze carrière pagina.

Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http://www.aldi.nl/verantwoord.

Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding. 

 

Vergelijkbare vacatures

District Sales Manager

Culemborg
Fulltime
District Sales Manager

Retail Trainee

Deventer
Fulltime
Retail Trainee

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.