1. Vacature details
Huidige vacature

Samenvatting

 • Locatie: 4704 SR Roosendaal
 • Werkveld: Centraal Magazijn
 • Senioriteit: Manager
 • Dienstverband: Fulltime
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Het is onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Hier zetten wij ons elke dag samen voor in. ALDI vernieuwt momenteel op allerlei vlakken en heeft grote ambities om verder te groeien.

ALDI is volop bezig met het vernieuwen van de distributiecentra. Hierbij hebben we nieuwe collega’s nodig. Gedreven mensen die de vernieuwing zien als unieke kans op een mooie toekomst.

WAT GA JE DOEN?

Als Warehouse Supervisor ben jij een echte People Manager en geef je leiding aan een team van 50 medewerkers in ons distributiecentrum. Jij weet een groep te enthousiasmeren terwijl jij goed het overzicht kan bewaren. Je ziet snel hoe dingen efficiënter kunnen en krijgt de groep hierin met je mee. Doordat je relevante ervaring hebt in een soortgelijke rol weet je verschillende soorten mensen aan te sturen, te coachen en structuur aan te brengen.

Jij bent samen met je team verantwoordelijk voor een correcte orderpicking en efficiënte inzet van interne transportmiddelen.

 • Overzicht bewaren en coördineren van de afdeling
 • Monitoren, begeleiden en ontwikkelen van logistieke processen
 • Coachen, aansturen en helpen
 • Structuur aanbrengen
 • Procesoptimalisaties doorvoeren
 • Monitoren van de processen en performance

WIE BEN JIJ?

Een resultaatgerichte leidinggevende, die beschikt over een natuurlijk organisatietalent. Daarbij heb je oog voor de mens achter de medewerker en weet je je team te inspireren om er elke dag volop tegenaan te gaan. De klant kan elke dag weer op ons rekenen en daar zet jij je voor in.

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO4 opleiding, bij voorkeur op gebied van logistiek, distributie en magazijn.
 • Je beschikt over ruime leidinggevende ervaring en weet hoe je teams kan blijven motiveren.
 • Plannen & organiseren zit in je DNA.
 • Ervaring met LEAN is een pré.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Gemotiveerd, enthousiast en leergierig.
 • Analytisch en organisatorisch sterk en resultaatgericht.

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn – dat zijn onze talenten van de toekomst. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Als Warehouse Supervisor bij ALDI heb je het goed voor elkaar. Je treedt rechtstreeks bij ons in dienst bij een financieel erg gezond bedrijf. We bieden een afwisselende functie met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

SOLLICITEREN?

Geen vragen meer? En stroop jij graag je mouwen op  en wil je bij ALDI aan de slag in het distributiecentrum? Kom dan bij ons werken! Solliciteer direct!

Wil je eerst nog meer informatie? Of ben je nieuwsgierig naar andere functies bij ALDI? Bekijk dan onze werkenbij pagina.

Op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en maatschappelijke betrokkenheid? Kijk hiervoor op http://www.aldi.nl/verantwoord.

 

Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure, evenals een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel

Vergelijkbare vacatures

Chef Magazijn

Culemborg
Fulltime
Chef Magazijn

Chef Transport

Culemborg
Fulltime
Chef Transport

Logistics Supervisor

Purmerend
Fulltime
Logistics Supervisor

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.