1. Vacature details
Huidige vacature

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BE Culemborg
 • Werkveld: IT
 • Senioriteit: Specialist
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER 

WAT GA JE DOEN?

In de functie IT Specialist ben je verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van gebruikers op onze holding, inkoop, vastgoed en in de 9 regio’s in Nederland. Je beantwoordt 1e en 2e-lijns supportvragen en je beheert samen met het IT team het IT landschap. Met jouw skills en interesse in de gebruiker, weet jij feilloos de details te achterhalen bij soms complexe vraagstukken.

Binnen het team bespreek je de uitdagingen en het verder ontwikkelen van (nieuwe) IT processen, met als ultieme doel dat de oplossingen aansluiten op de wensen van de business. Dit betekent onder andere dat je meehelpt aan de migratie van Windows 7 naar Windows 10. We gaan niet alleen onze IT faciliteiten uitbreiden, maar op dit moment wordt ook de locatie van het hoofdkantoor uitgebreid. Ook hier zal jij een rol gaan vervullen bij voorbereiden en startklaar maken van werkplekken. Jij bent het visitekaartje van de IT-afdeling!

 

 

 

WIE BEN JIJ?

Als IT Specialist ben je klantvriendelijk en flexibel. Mensen die jou kennen omschrijven jou als analytisch en pragmatisch; probleem? oplossen, en door! Je begrijpt dat niet iedereen even behendig is in digitale vaardigheden, daarom pas je jouw uitleg daar op aan. Het steeds bezig zijn met andere mensen en verschillende issues is waar je energie van krijgt. Met jouw skills en interesse in de gebruiker, weet jij feilloos de details te achterhalen achter soms complexe vraagstukken.  Hiervoor breng je het volgende mee:

 • Je beschikt over een afgeronde MBO4 opleiding richting ICT/Informatica, of vergelijkbaar
 • Vanzelfsprekend ben je thuis in de gangbare besturingssystemen en software, zoals Windows 10, Office 365 en MS Active Directory
 • SAP kennis of -ervaring (bij voorkeur binnen een retail omgeving) is een pré, evenals ervaring met Linux.
 • Je hebt tenminste twee jaar werkervaring binnen support of beheer.

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wat wij jou te bieden hebben: 

 • goed salaris 
 • pensioenregeling conform Bedrijfstak Pensioenfonds Levensmiddelen (BPFL) 
 • 24 vakantiedagen
 • 156 roostervrije uren per jaar 
 • 8% vakantietoeslag
 • reiskostenvergoeding
 • collectieve zorgverzekering 
 • moderne werkomstandigheden 

SOLLICITEREN?

ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

Wil je eerst nog meer informatie? Of ben je nieuwsgierig naar andere functies bij ALDI? Bekijk dan onze carrière pagina.

Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http://www.aldi.nl/verantwoord

Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding.

 

 

Vergelijkbare vacatures

IT Consultant

Culemborg
Fulltime
IT Consultant

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.