1. Vacature details
Huidige vacature

Manager Planning & Replenishment Store

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BE Culemborg
 • Werkveld: Supply Chain Management
 • Senioriteit: Senior Expert
 • Uren per week: 32-40
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Het is onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Hier zetten wij ons elke dag samen voor in. ALDI vernieuwt momenteel op allerlei vlakken en heeft grote ambities om verder te groeien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.

WAT GA JE DOEN?

De Manager Planning & Replenishment - Store richt zich op de optimale automatische replenishment van onze winkelvoorraden. Je werkt hierbij in ons moderne SAP Forecast & Replenishment (F&R) systeem. Hierbij zorg je ervoor dat er altijd voldoende artikelen beschikbaar zijn voor onze klanten en dat tegelijkertijd de derving minimaal is. Je zoekt continu naar de perfecte F&R parameters en settings. Hiertoe analyseer je veel bestel- en voorraaddata en onderhoudt je artikelgegevens gedurende de levenscyclus. In deze functie ben je samen met je collega's van Planning & Replenishment verantwoordelijk voor de opbouw van deze nieuwe afdeling.

WIE BEN JIJ?

Een sterke beslisser met het vermogen om de juiste prioriteiten te stellen op de juiste momenten. Jouw sterk analytische denkvermogen, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat je gemakkelijk problemen weet op te lossen.

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding richting Supply Chain Management, Econometrie, of Bedrijfskunde.
 • Je hebt ongeveer 5 jaar werkervaring in foodretail of FMCG, met bij voorkeur de focus op winkelreplenishment in de Vers Logistiek.
 • Je bent bekend met de huidige best practices op gebied van replenishmentprocessen en -systemen.
 • Veel ervaring met SAP F&R of alternatieve replenishment systemen, vanuit een landelijke replenishment omgeving.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse, en bij voorkeur ook de Duitse taal in woord en geschrift.

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn – dat zijn onze talenten van de toekomst. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Naast een goed salaris bieden we jou:

 • 30 vakantiedagen
 • 8% vakantietoeslag
 • reiskostenvergoeding
 • pensioenregeling conform de Bedrijfstak Pensioenfonds Levensmiddelen
 • collectieve zorgverzekering.

SOLLICITEREN?

Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer direct!

Wil je eerst nog meer informatie? Of ben je nieuwsgierig naar andere functies bij ALDI? Bekijk dan onze werkenbij pagina.

ALDI heeft de laatste jaren veel stappen gezet op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en maatschappelijke betrokkenheid? Kijk hiervoor op http://www.aldi.nl/verantwoord.


Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Vergelijkbare vacatures

Afstudeerstage procesoptimalisatie SCM masterdata

Culemborg
Fulltime
Afstudeerstage procesoptimalisatie SCM masterdata

Supply Chain Analist - Food

Culemborg
Fulltime
Supply Chain Analist - Food

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.