1. Vacature details
Huidige vacature
Job-Details – ALDI Nord

Medewerker Winkelhelpdesk

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BE Culemborg
 • Werkveld: Sales
 • Senioriteit: Specialist
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. En trots op wat we samen bouwen. Ben jij een professional met POWER? Natuurlijk wel.

WAT GA JE DOEN?

De Servicedesk Medewerker is de 1e lijn ondersteuning voor de filialen. Op basis van jouw gesprekken met onze medewerkers in het filiaal, signaleer, inventariseer en rapporteer je proactief over verbeterpunten voor de verkoop organisatie. Daarnaast zorgt de Servicedesk Medewerker voor een adequate vastlegging van de binnenkomende calls en vragen en draagt zorg voor een correcte en professionele afhandeling of doorverwijzing, met als doel dat er een oplossing voor het vraagstuk is gerealiseerd.

 

WIE BEN JIJ?

Een spin in het web als het om organiseren gaat! Je bent zeer dienstverlenend en begripvol naar collega's en weet inzichten te vergaren uit de hoeveelheid calls die je per dag ontvangt. Enerzijds gedreven door te ondersteunen en anderzijds door het zo effectief mogelijk oplossen van problemen!

 • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau, met een afgeronde opleiding op MBO4 niveau in de richting Administratie.
 • Enkele jaren ervaring met (intern) klantcontact is gewenst.
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de supermarkt en ben je bekend met de verkoopprocessen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn – dat zijn onze talenten van de toekomst. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wat wij jou te bieden hebben, is een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, 24 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, veel flexibiliteit en een collectieve zorgverzekering.

SOLLICITEREN?

Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer direct!

Wil je eerst nog meer informatie? Of ben je nieuwsgierig naar andere functies bij ALDI? Bekijk dan onze werkenbij pagina.

ALDI heeft de laatste jaren veel stappen gezet op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en maatschappelijke betrokkenheid? Kijk hiervoor op http://www.aldi.nl/verantwoord.


Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Vergelijkbare vacatures

Assistent Filiaalleider

Wageningen
Parttime
Assistent Filiaalleider

Assistent Filiaalleider

Oosterbeek
Parttime
Assistent Filiaalleider

Verkoopmedewerker

Helvoirt
Parttime
Verkoopmedewerker

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.