1. Vacature details
Huidige vacature
Job-Details – ALDI Nord

Specialist Digital - Web Analist

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BE Culemborg
 • Werkveld: Marketing & Communicatie
 • Senioriteit: Specialist
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Het is onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Hier zetten wij ons elke dag samen voor in. ALDI vernieuwt momenteel op allerlei vlakken en heeft grote ambities om verder te groeien.

Wij zijn uitvinders. En trots op wat we samen bouwen. Ben jij een professional met POWER? Natuurlijk wel.

WAT GA JE DOEN?

Onze afdeling is pas vorig jaar van start gegaan, er is dus nog volop ruimte om zelf vorm te geven aan de invulling van de functie én de ontwikkeling van Digital Marketing! Vanuit jouw functie verzorg je diepgaande analyses over de effecten van onze digitale marketingactiviteiten, trends, marktontwikkeling en klantgedrag. Jij levert continue nieuwe inzichten om de verdere naamsbekendheid te vergroten en de kwaliteit van het verkeer te verhogen. Voor het verrichten van analyses en creëren van dashboards werk je o.a. met programma’s uit de Adobe Experience Cloud en Google Analytics.

Voor onze digitale middelen zorg jij o.a. voor een optimale gebruikerservaring, draag je nieuwe initiatieven aan en implementeert deze vervolgens op de juiste manier. Natuurlijk ga je niet over 1 nacht ijs, maar test je nieuwe initiatieven zorgvuldig. Ook op bestaande toepassingen pas je verschillende testmethodes (multi-variatietests, A/B-tests, etc.) -analyses, dataoptimalisaties en conversieoptimalisaties toe. 

Je maakt deel uit van het team Digital binnen het aandachtsgebied Direct Channels. Je werkt nauw samen met je afdeling, met andere collega’s binnen het 360° MarCom team, onze collega’s van Research & Analytics en IT. Je onderhoudt goede relaties met externe dienstverleners en bureaus en gaat nieuwe (internationale) samenwerkingen aan. Je rapporteert aan de Manager Digital.

WIE BEN JIJ?

Data is jouw ding. Jij houdt ervan te duiken in de cijfers en deze cijfers lading te geven. Collega’s kunnen (letterlijk) op jou rekenen om te meten welke effecten gemaakte keuzes hebben én welke nieuwe toepassingen moeten worden gebruikt. Kortom: jij wilt het naadje van de kous weten. De data van onze digitale kanalen vormen jouw sleutel daartoe. 

Met jouw natuurlijke flair en vlotte communicatiestijl ga je makkelijk de samenwerking aan, zowel in- als extern. Deze functie biedt zeker dynamiek en afwisseling, jij pakt ad-hoc zaken makkelijk op en kunt verschillende processen simultaan draaien.

Verder herken jij je hier in:

 • Afgeronde opleiding in de richting van Informatica, Business Marketing, Digitale Media of Bedrijfskunde
 • 2-4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Kennis van gangbare analyse tools en Web Analytics, bij voorkeur binnen de Adobe omgeving
 • Ervaring met opzetten en vormgeven van tests
 • Ervaring in het vertalen van data naar verbetervoorstellen en de implementatie daarvan
 • Ervaring in FMCG/Foodretail is een pré
 • Vloeiende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn – dat zijn onze talenten van de toekomst. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wij bieden jou een goed salaris, 24 vakantiedagen, roostervrije uren, 8% vakantietoeslag, een pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering.

 

SOLLICITEREN?

Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer direct!

Wil je eerst nog meer informatie? Of ben je nieuwsgierig naar andere functies bij ALDI? Bekijk dan onze werkenbij pagina.

ALDI heeft de laatste jaren veel stappen gezet op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en maatschappelijke betrokkenheid? Kijk hiervoor op http://www.aldi.nl/verantwoord.


Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure.

Vergelijkbare vacatures

Medewerker Customer Service

Culemborg
Fulltime
Medewerker Customer Service

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.