1. Vacature details
Huidige vacature
Job-Details – ALDI Nord

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BM Culemborg
 • Werkveld: Centraal Magazijn
 • Senioriteit: Manager
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

De distributiecentra van ALDI dragen naast goederenopslag, -overslag en -uitslag, zorg voor de distributie met eigen vrachtwagens naar de filialen.

WAT GA JE DOEN?

De Manager Logistiek heeft als doel het realiseren van een efficiënte en effectieve goederenstroom. Jij bent eindverantwoordelijk voor het distributieplan en het behalen van kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen gericht op het inrichten en verbeteren van de logistieke organisatie, het realiseren van logistieke activiteiten, capaciteitsplanning en optimalisatie van werkprocessen. Hiertoe stuur je teams aan in Goederenontvangst, Verzameling en Expeditie (+/- 80FTE). Je neemt deel aan het Management Team, waar jij draagvlak weet te krijgen voor je lange termijn visie op de Logistieke organisatie.

WIE BEN JIJ?

Een overtuigend leider, met een helder beeld over hoe successen te bereiken binnen de dynamische supermarkt logistiek. Je pakt uitdagingen met beide armen aan en komt met creatieve, kwaliteitsgerichte oplossingen die bijdragen aan de lange termijn.

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in Supply Chain Management, Logistiek, of Bedrijfskunde.
 • Je hebt tenminste 5 jaar leidinggevende ervaring met de aansturing van grote teams.
 • Ervaring in de supermarkt logistiek, of vergelijkbare fast-moving omgevingen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van het Duits is een pré.

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn – dat zijn onze talenten van de toekomst. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wij bieden jou onder andere een goed salaris, 30 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, een lease auto, een pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering.

SOLLICITEREN?

Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer direct!

Wil je eerst nog meer informatie? Of ben je nieuwsgierig naar andere functies bij ALDI? Bekijk dan onze werkenbij pagina.

ALDI heeft de laatste jaren veel stappen gezet op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en maatschappelijke betrokkenheid? Kijk hiervoor op http://www.aldi.nl/verantwoord.

 

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure, evenals een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel

Vergelijkbare vacatures

Meewerkstage Management Assistent

Drachten
Parttime
Meewerkstage Management Assistent

Meewerkstage Management Assistent

Drachten
Parttime
Meewerkstage Management Assistent

Monteur vrachtwagen

Culemborg
Fulltime
Monteur vrachtwagen

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.