1. Vacature details
Huidige vacature
Job-Details – ALDI Nord

Director Forecasting & Replenishment

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BE Culemborg
 • Werkveld: Supply Chain Management
 • Senioriteit: Directeur
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Het is onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Hier zetten wij ons elke dag samen voor in. ALDI vernieuwt momenteel op allerlei vlakken en heeft grote ambities om verder te groeien.

WAT GA JE DOEN?

Supply Chain Management (SCM) Nederland heeft binnen ALDI Nord een voortrekkersrol in grootschalige en complexe replenishment projecten.  Je speelt hier samen met jouw team een belangrijke rol in.

Forecasting & Replenishment is verantwoordelijk voor artikelbeschikbaarheid en het beperken van derving in onze winkels door de systemen optimaal in te richten. Als Director Forecasting & Replenishment krijg je een unieke kans om deel te nemen aan (internationale) projecten en het doorvoeren van nieuwe initiatieven op gebied van (store)replenishment.

Het afgelopen jaar is dit team gestart en in rap tempo gegroeid. Ook het komende jaar zul je, in samenwerking met HR en People Acquisition, dit team verder uitbreiden. Het is aan jou om dit team op de best mogelijke manier te leiden, te zorgen voor binding, cohesie, en bij te dragen aan individuele ontwikkeling van de teamleden.

Jij draagt onze visie en (nationale) F&R strategie uit en neemt het team hier in mee. Je speelt een actieve rol in initiatieven ten behoeve van ontwikkeling van relevante F&R KPI’s en prestatieveranderingen.

Bovendien heb je een scherp analytisch inzicht. Je weet afwijkingen te herkennen, in context te plaatsen en advies uit te brengen over te nemen maatregelen. Onder jouw verantwoordelijkheid vallen ook het opstellen van een jaarplan/begroting, periodieke SWOT analyses en rapportages van bestaande processen, en het zorg dragen voor een goede samenwerking met de regionale BV’s in logistieke- en bestelprocessen.

In deze functie rapporteer je aan de Managing Director SCM Nederland.

 

WIE BEN JIJ?

Op de eerste plaats een mensgerichte leider met uitgesproken analytisch talent. Jij weet afwijkingen en bijzonderheden proactief te detecteren, in context te plaatsen en hier op te acteren..

Je krijgt veel energie van veranderingen. Change management is jouw tweede natuur. Je zorgt dat stakeholders op de hoogte zijn van ontwikkelingen en behaalt alle deadlines.

Tijdens simultaan lopende projecten en de dagelijkse gang van zaken weet jij het overzicht en de planning te bewaken en te sturen op prioriteit. Jij snapt wat onze visie is en weet deze stevig neer te zetten binnen jouw team. Verder herken jij je hier in:

 • Je bent bekend met het gebruik van replenishment systemen zoals SAP, RELEX of soortgelijk (pré) en verschillende Office toepassingen, met name Excel (must)
 • WO werk- en denkniveau met een afgeronde studie in Bedrijfskunde, Supply Chain Management of vergelijkbaar.
 • 5-10 jaar ervaring in een vergelijkbare leidinggevende rol
 • Ervaring met verandermanagement binnen een Food Retail/FMCG omgeving
 • Vloeiende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift, beheersing van de Duitse taal is een pré

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wij bieden jou een goed salaris, 30 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, leaseauto, laptop en telefoon, een pensioenregeling conform de Bedrijfstak Pensioenfonds Levensmiddelen en een collectieve zorgverzekering.

SOLLICITEREN?

Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer direct!

Wil je eerst nog meer informatie? Of ben je nieuwsgierig naar andere functies bij ALDI? Bekijk dan onze werkenbij pagina.

ALDI heeft de laatste jaren veel stappen gezet op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en maatschappelijke betrokkenheid? Kijk hiervoor op http://www.aldi.nl/verantwoord.


Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een VOG maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure

Vergelijkbare vacatures

Afstudeerstage Logistiek

Drachten
Fulltime
Afstudeerstage Logistiek

Afstudeerstage Logistiek

Drachten
Fulltime
Afstudeerstage Logistiek

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.