1. Vacature details
Huidige vacature
Job-Details – ALDI Nord

Meewerkstage Management Assistent

Samenvatting

  • Locatie: 9200 AG Drachten
  • Werkveld: Centraal Magazijn
  • Senioriteit: Stage
Solliciteren
Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je actief kan meewerken en relevante praktijkervaring kan opdoen in een dynamische omgeving waarin op dit moment alles om vernieuwing draait? Ben jij binnenkort beschikbaar, bij voorkeur voor de periode juni tot november? Lees dan verder!

Veld 2

Jij krijgt een unieke mogelijkheid om ervaring op te doen binnen het distributiecentrum van ALDI Drachten B.V. Als stagiair wordt je verwacht secretariële ondersteuning te bieden aan de Manager Logistics. Je ondersteunt bij dagelijkse werkzaamheden maar zal ook diverse ad-hoc taken moeten uitvoeren. Bij gebleken geschiktheid is er ook de ruimte om projecten zelfstandig op te pakken. Je kunt goed overweg met Office programma’s en hebt een sterke affiniteit met administratief ondersteunende werkzaamheden. Vanuit jouw functie heb je veel contact met de collega’s binnen het distributiecentrum.

Veld 3

Om in aanmerking te komen voor deze stage volg je een opleiding Management assistent, Secretaresse of Office Manager op MBO4 of HB niveau. Bij voorkeur heb je tijdens een bijbaan of eerdere stage al kennis gemaakt met secretariële en administratieve werkzaamheden. Hiernaast ben je flexibel, accuraat en communicatief vaardig.

Veld 4

Naast dat het super leerzaam en leuk is om bij ALDI stage te lopen, krijg je een stagevergoeding. Wij nemen je mee in de wereld van de supermarkt en zorgen dat je met een ervaring rijker hier weggaat. Wanneer je jouw stage succesvol afrond bestaat er kans op een dienstverband bij ALDI Drachten B.V.

About us

ALDI is succesvol omdat we zaken anders aanpakken. Denk aan onze winkels waar we producten van een hoge kwaliteit voor een lage prijs aanbieden. Dit is één van de pijlers die ALDI tot één van de grootste en meest succesvolle food Retailers in Europa maakt, al decennia lang. ALDI biedt ook producten die milieuvriendelijk zijn geproduceerd. Daarom kunnen onze klanten profiteren van betaalbare, biologische producten. Bij alles wat we doen, staat de klant centraal. Zo werkt het bij ALDI!

Vergelijkbare vacatures

Manager Logistiek

Culemborg
Fulltime
Manager Logistiek

Meewerkstage Management Assistent

Drachten
Parttime
Meewerkstage Management Assistent

Monteur vrachtwagen

Culemborg
Fulltime
Monteur vrachtwagen

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.