1. Vacature details
Huidige vacature
Job-Details – ALDI Nord

Management Assistent Sales & Operations

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BM Culemborg
 • Werkveld: Administratie
 • Senioriteit: Ondersteunend
Solliciteren

Wat ga je doen?

Als Management Assistent Sales & Operations ben je de spin het web van onze salesorganisatie. En dat maakt deze functie zo dynamisch! Je ondersteunt de Manager Sales & Operations in de breedste zin van het woord door onder andere zijn agenda te beheren, binnenkomende telefoongesprekken af te handelen en je bijdrage te leveren aan rapportages. Daarnaast heb je veel contact  met de District Sales Managers, verzorg je de correspondentie en regel je allerlei uiteenlopende zaken. ALDI is volop in beweging en dat betekent dat er diverse projecten zijn waar jij een belangrijke rol in zult spelen, zoals bij de opening van een nieuwe formulewinkel.

Wie ben jij?

Jij bent een vlot type dat aan een half woord genoeg heeft en alles graag tot in de puntjes regelt. Je laat je niet snel van de wijs brengen en schiet niet snel in de stress, omdat jouw zaken eigenlijk altijd wel op orde zijn. Met jouw opgewekte humeur en klantgerichte houding pas je goed in ons kantoorteam.

Verder:

 • Heb je een afgeronde opleiding op mbo 4-niveau, bij voorkeur in een secretariële richting
 • Heb je enige ervaring met secretariële werkzaamheden
 • Beheers je het MS Office pakket, met name in Word en PowerPoint
 • Spreek en schrijf je vloeiend Nederlands, zodat jouw communicatie tot in de puntjes verzorgd is
 • Ben jij degene die perfect in staat is de boel op rolletjes te laten lopen

Werken bij ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wij werken hard en hebben veel plezier. Je hebt een uitdagende en afwisselende functie met gemotiveerde en inspirerende collega’s. Een professionele internationale werkomgeving binnen een groeiende organisatie die ruimte biedt voor (internationale) loopbaanmogelijkheden.

Wij bieden jou een afwisselende werkweek van 32-40 uur in een gezellig team met 4 andere Management Assistenten, een marktconform salaris, 24 vakantiedagen, 156 vrije uren, 8% vakantietoeslag, een pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer direct!

Wil je eerst nog meer informatie? Of ben je nieuwsgierig naar andere functies bij ALDI? Bekijk dan onze werkenbij pagina.

ALDI heeft de laatste jaren veel stappen gezet op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en maatschappelijke betrokkenheid? Kijk hiervoor op http://www.aldi.nl/verantwoord.

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure.

 

Vergelijkbare vacatures

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.