1. Vacature details
Huidige vacature
Job-Details – ALDI Nord

Specialist L&D - Online Learning

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BE Culemborg
 • Werkveld: Human Resources
 • Senioriteit: Specialist
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Het is onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Hier zetten wij ons elke dag samen voor in. ALDI vernieuwt momenteel op allerlei vlakken en heeft grote ambities om verder te groeien.

WAT GA JE DOEN?

De Specialist L&D - Online leren is verantwoordelijk voor het functioneel beheer van het nationele ALDI Leerplatform en het ontwikkelen van online leeroplossingen. Dat laatste doe je in nauwe samenwerking met inhoudsexperts binnen de organisatie. Zij leveren de kennis, jij hebt de expertise om die te vertalen naar effectieve didactische concepten en pakkende e-learnings. Voor de komende jaren staat ook de uitrol van een internationaal ALDI Leerplatform op de planning en uiteraard zul je daar een belangrijke rol in spelen. Als onderdeel van het L&D team, een enthousiast team van gedreven professionals, draag je actief bij aan het versterken van de leercultuur binnen ALDI en een optimaal gebruik van het online leeraanbod.

 

WIE BEN JIJ?

Online leren is jouw vak. Je bent thuis in techniek en in didactiek en kunt je verplaatsen in zeer uiteenlopende doelgroepen. Meebouwen aan een leerplatform in ontwikkeling klinkt jou als muziek in de oren.

Wat we verder nog belangrijk vinden:

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting opleidingskunde, aangevuld met opleidingen op het gebied van online leren
 • Je hebt tenminste 3 jaar ervaring in het ontwikkelen van online trainingen en funcitoneel beheer van een LMS
 • Kennis van TT Knowledge Force is een pré, evenals ervaring in een retailorganisatie

Het spreekt voor zich dat je uitstekende communicatieve vaardigheden hebt, zowel in het Nederlands als het Engels.  

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wij bieden jou een goed salaris, 24 vakantiedagen, 156 vrije uren, 8% vakantietoeslag, een pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering.

SOLLICITEREN?

Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer direct!

Wil je eerst nog meer informatie? Of ben je nieuwsgierig naar andere functies bij ALDI? Bekijk dan onze werkenbij pagina.

ALDI heeft de laatste jaren veel stappen gezet op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en maatschappelijke betrokkenheid? Kijk hiervoor op http://www.aldi.nl/verantwoord.

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure.

 

Vergelijkbare vacatures

Payroll Medewerker

Culemborg
Parttime
Payroll Medewerker

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.