1. Vacature details
Huidige vacature
Job-Details – ALDI Nord

Junior Category Manager Vers

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BE Culemborg
 • Werkveld: Category Management
 • Senioriteit: Manager
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Het is onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Hier zetten wij ons elke dag samen voor in. ALDI vernieuwt momenteel op allerlei vlakken en heeft grote ambities om verder te groeien.

WAT GA JE DOEN?

Als Junior Category Manager Vers word je middels een on-the-job training opgeleid tot Director Category Vers. Afhankelijk van jouw ambitie, niveau en inzet neemt dit traject 2 tot 3 jaar in beslag. De inhoud en opbouw van het programma stemmen we af op jouw persoonlijke ambitie en ontwikkelingsbehoefte. Gedurende dit opleidingstraject leer je alle facetten van de ALDI organisatie kennen. Je loopt o.a. stage bij één van onze regionale verkoopbedrijven in verkoop, magazijn en op kantoor. Zo krijg je inzicht in het gehele proces van inkoop tot verkoop.

Jouw ontwikkeling wordt naar behoefte ondersteund met interne of externe cursussen zoals: een cursus Category Management (GS1), onderhandelen en leidinggeven.

WIE BEN JIJ?

Ben jij klaar om de dynamische en energieke wereld van Category Management binnen te stappen? Wil jij werken in een omgeving waar aandacht is voor jouw ontwikkeling en ambitie? Ben jij een resultaatgerichte en creatieve junior met enkele jaren werkervaring in een commerciële functie? Dan zoek ik jou!

Jij brengt mee:

 • Een afgeronde HBO, WO opleiding in een commerciële richting.
 • Sterke communicatieve vaardigheden in Nederlands als Engels in woord en geschrift.
 • Een goede werkhouding, zowel zelfstandig als in teamverband.
 • Ambitie, passie en energie.
 • Een frisse blik en proactieve houding om bij te dragen aan het succes van ALDI!

WERKEN BIJ ALDI

De kernwaarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent dat je elke dag uitgedaagd wordt om het maximale uit jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid met een twinkeling in de ogen. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn – dat zijn onze talenten van de toekomst. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Naast dit mooie opleidingstraject bieden wij jou goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden.

SOLLICITEREN?

Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer direct!

Wil je eerst nog meer informatie? Of ben je nieuwsgierig naar andere functies bij ALDI? Bekijk dan onze werkenbij pagina.

ALDI heeft de laatste jaren veel stappen gezet op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en maatschappelijke betrokkenheid? Kijk hiervoor op http://www.aldi.nl/verantwoord.


Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure, evenals een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel

Vergelijkbare vacatures

Manager Packaging

Culemborg
Fulltime
Manager Packaging

Manager Quality Assurance Food Vers

Culemborg
Fulltime
Manager Quality Assurance Food Vers

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.