1. Vacature details
Huidige vacature

District Sales Manager

Samenvatting

 • Locatie: 9743 ES Groningen
 • Werkveld: Verkoopbedrijf
 • Senioriteit: Teamleader
 • Dienstverband: Fulltime
Solliciteren
ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien. Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER. Onze filialen krijgen een nieuwe uitstraling en de focus komt meer te liggen op het geven van de optimale winkelbeleving aan de klant.

WAT GA JE DOEN?

Als District Sales Manager bij ALDI leid je een district wat bestaat uit vijf tot zeven filialen. Je creëert in elk filiaal het juiste klimaat om succesvol te kunnen zijn. Je bent direct verantwoordelijk voor de klantbeleving, het winkelbeeld, tevreden klanten, de omzet en de medewerkers. Jij bent degene die ervoor zorgt dat alles er top uitziet en iedereen tevreden is. Dat doe je door de filiaalleiders en alle medewerkers op de juiste manier aan te sturen, te coachen, te faciliteren en te motiveren. Je vertaalt het winkelbeleid naar de dagelijkse praktijk op de winkelvloer en stuurt resultaatgericht aan. Samen met het team wil jij het maximale uit het filiaal halen. Je rapporteert aan de Manager Sales & Operations.

WIE BEN JIJ?

Leidinggeven is een van jouw kwaliteiten, hiernaast heb jij de drive om jouw doelen te behalen. Jij kan je goed verplaatsen in anderen en staat voor jouw team. Met jouw enthousiasme stimuleer jij anderen om het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast bekijk jij de omzetcijfers kritisch en met een commerciële blik. Naar aanleiding hiervan weet jij wat de volgende stap is. • Je hebt een hbo opleiding richting bedrijfskunde of retail afgerond. • Je beschikt over relevante werkervaring of hebt een bijbaan in een winkel gehad. • Je hebt een bestuursjaar gedaan én leidinggevende capaciteiten ontwikkeld. • Je beheerst de Nederlands en Engelse (niveau B2) taal in woord en geschrift. Wij leiden je in één jaar 'on the job' op, zodat jij carrière kan maken in de retail.

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden. Wat wij jou te bieden hebben: • goed salaris • pensioenregeling conform Bedrijfstak Pensioenfonds Levensmiddelen (BPFL) • 30 vakantiedagen • 8% vakantietoeslag • collectieve zorgverzekering • moderne werkomstandigheden • lease auto • Leuke evenementen georganiseerd door onze jongerenorganisatie ALDI NEXT.

SOLLICITEREN?

ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee? Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http://www.aldi.nl/verantwoord. Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding.

Vergelijkbare vacatures

Assistent Filiaalleider

Fijnaart
Parttime
Assistent Filiaalleider

Verkoopmedewerker

Uithoorn
Parttime
Verkoopmedewerker

vulploegmedewerker

Doesburg
Parttime
vulploegmedewerker
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch