1. Vacature details
Huidige vacature

Samenvatting

 • Locatie: 4704 SR Roosendaal
 • Werkveld: Verkoopbedrijf
 • Senioriteit: Teamleader
 • Dienstverband: Fulltime
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.  

ALDI is volop bezig met het vernieuwen van de Distributiecentra. Hierbij hebben we 3 nieuwe collega’s nodig. Gedreven mensen die de vernieuwing zien als unieke kans op een mooie toekomst.

WAT GA JE DOEN?

Als Teamleider Magazijn bij ALDI geef je leiding aan een team van medewerkers in ons magazijn. Samen met je andere collega teamleiders zijn jullie verantwoordelijk voor een correcte orderpicking en efficiënte inzet van interne transportmiddelen.

WIE BEN JIJ?

Een resultaatgerichte kartrekker, die beschikt over een natuurlijk organisatietalent. Daarbij ben je flexibel inzetbaar en weet je dat een magazijn ook draait in de weekenden en feestdagen. De klant kan elke dag weer op ons rekenen en daar zet jij je voor in. Je bent bereid om in wisseldiensten te werken (dag- en nachtdienst) en in de weekenden.

 • Je hebt een MBO4 opleiding afgerond, bij voorkeur op gebied van logistiek, distributie en magazijn.
 • Je beschikt over 1 á 2 jaar leidinggevende ervaring en wil je hier verder in ontwikkelen.
 • Je hebt enige kennis van en ervaring met orderverzameling- en distributieprocessen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent stressbestendig en flexibel.
 • Je bent een Teamplayer.
 • Logistieke ervaring in de foodindustrie is een pré.

 

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Als Teamleider Magazijn bij ALDI heb je het goed voor elkaar. Je treedt rechtstreeks bij ons in dienst bij een financieel erg gezond bedrijf. We bieden een afwisselende functie met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

SOLLICITEREN

ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

Wil je eerst nog meer informatie? Of ben je nieuwsgierig naar andere functies bij ALDI? Bekijk dan onze carrièrepagina.

Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http://www.aldi.nl/verantwoord.

 

Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding. 

Vergelijkbare vacatures

Administratief medewerker

Bleiswijk
Fulltime
Administratief medewerker

Assistent Teamleider Magazijn

Groningen
Fulltime
Assistent Teamleider Magazijn

BBL Monteur Intern Transport & Vrachtwagen

Roosendaal
Parttime
BBL Monteur Intern Transport & Vrachtwagen
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch