1. Vacature details
Huidige vacature

Stage Sales Communicatie

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BE Culemborg
 • Werkveld: Sales
 • Senioriteit: Stage
 • Dienstverband: Fulltime
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.  

 

WAT GA JE DOEN?

Jij krijgt een unieke mogelijkheid om ervaring op te doen op de Sales afdeling van ALDI Nederland. Binnen deze afdeling wordt er op projectmatige en duurzame wijzen gewerkt aan verbeteringen op verkoopgebied. Dit kan betrekking hebben tot de winkelervaring van de klant, maar ook op de werkprocessen in de winkel, of de samenwerking tussen collega's. Je mag meewerken aan de communicatie rondom de verschillende projecten en geplande events. Hiervoor ga je niet alleen de communicatie verzorgen, maar ga je ook actief aan de slag met het opstellen van rapportages en een evenementenkalender. Het betreft een meewerkstage, er is ruimte om daarnaast een praktijkopdracht uit te voeren.

 

WIE BEN JIJ?

Om in aanmerking te komen voor deze stage zit je in het 3e of laatste jaar van je studie communicatie, eventmanagement of soortgelijk. Je wilt graag leren over projectmanagement in een verkoopomgeving en de rol van goede communicatie hierin, en je bent geïnteresseerd in ALDI en retail in het algemeen. Het helpt als je goed overweg kunt met Excel, PowerPoint, en als je weet hoe je data kunt omzetten in informatie. De conclusies die je hier uit afleidt weet je om te zetten tot begrijpelijke informatie en actiepunten. Daarnaast vind je het leuk om ad-hoc zaken op te pakken.
Goede beheersing van de Nederlandse taal is essentieel. Beheersing van Engels en/of Duits is een pré.

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid.

Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wat wij jou te bieden hebben:

 • Een leerzame stage binnen een dynamisch, internationaal bedrijf;
 • De kans om ervaring op te doen bij een Top Employer;
 • Een stagevergoeding;
 • Moderne werkomstandigheden in een gedreven team met een leuke werksfeer;
 • De juiste begeleiding om jouw stage tot een succes te maken.

Daarnaast nemen wij jou mee in de wereld van de supermarkt en zorgen wij ervoor dat je met een ervaring rijker weggaat.

SOLLICITEREN?

ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http://www.aldi.nl/verantwoord.

 

Vergelijkbare vacatures

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch