1. Vacature details
Huidige vacature

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BM Culemborg
 • Werkveld: Verkoopbedrijf
 • Senioriteit: Director ondersteunende diensten en primaire proces
 • Dienstverband: Fulltime
Solliciteren
ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien. Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.

WAT GA JE DOEN?

De HR Manager is de 'business partner' voor het management, de medewerkers en de OR voor alle HR gerelateerde aangelegenheden. Je neemt deel aan het MT. Samen met het nationale HR team participeer je in de ontwikkeling van HR beleid op de gebieden Talent Management, Compensation & Benefits, Talent Acquistion, Learning & Development. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie en toepassing in de desbetreffende regio. Je behandelt daarnaast HR zaken, zoals verzuim, arbo beleid en arbeidsrechtelijke kwesties en wordt daarbij in eerste instantie ondersteund door een Junior HR Business Partner en door een HR specialist.

WIE BEN JIJ?

Een zelfverzekerd en sociaal leider, die op zelfstandige wijze invulling weet te geven aan complexe HR vraagstukken. In jouw rol geef je gevraagd, maar ook ongevraagd advies. Verder beschik je over een gestructureerde manier van werken, met oog voor detail, en weet je goed in te spelen op verschillende doelgroepen binnen de organisatie. Naast bovenstaande zijn zoeken wij ook naar de volgende elementen: • Je hebt een universitair werk- en denkniveau, met een afgeronde opleiding, bij voorkeur in de richting HR, Bedrijfskunde, Psychologie, of vergelijkbaar • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de functie van HR Manager, of (sr.) HR Business Partner • Je hebt brede HR ervaring in de praktische zakelijke dienstverlening, zoals retail, het uitzendwezen, horeca, of vergelijkbaar • Je beschikt over goed ontwikkelde leiderschapsvaardigheden • Uitstekende beheersing van het Engels en het Nederlands in woord en geschrift

WERKEN BIJ ALDI?

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden. Wat wij jou te bieden hebben: • Een goed salaris, passend bij jouw ervaring • 30 vakantiedagen • 8% vakantietoeslag • pensioenregeling conform Bedrijfstak Pensioenfonds Levensmiddelen (BPFL) • Moderne werkomstandigheden zoals de mogelijkheid en faciliteiten om vanuit huis te werken, inclusief laptop, telefoon en thuiswerkvergoeding • lease auto • collectieve WGA Gat/WIA Excedent verzekering

SOLLICITEREN?

ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee? Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http://www.aldi.nl/verantwoord. Een (live)assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding.

Vergelijkbare vacatures

Assistent Filiaalmanager Assen 06

Assen
Fulltime
Assistent Filiaalmanager Assen 06

Assistent Filiaalmanager Assen 62

Assen
Fulltime
Assistent Filiaalmanager Assen 62

District Sales Manager

Utrecht
Fulltime
District Sales Manager
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch