1. HR Medewerker bij ALDI!
Versterk ons team als HR Medewerker!

Versterk ons team als HR Medewerker!

HR Medewerker - Meebouwen aan onze toekomst

We zijn hard op weg om de supermarkt van de toekomst neer te zetten. En bij ALDI geloven we daarbij in eenvoud en pragmatisme. Weet jij onze winkels te bereiken met eenvoudige oplossingen?

DIRECT CONTACT MET EEN RECRUITER?

Heb je vragen, of vind je het prettiger om eerst even te bellen voordat je je sollicitatie indient? Geen probleem! We staan je graag te woord.

 

KLIK HIER

HR MEDEWERKER - WAT HOUDT DAT IN?

De afgelopen jaren is de HR afdeling sterk aan het vernieuwen. Samen bouwen we aan nieuwe processen en systemen om de organisatie maximaal te ondersteunen bij de verandering.

De Medewerker HR heeft als top prioriteit het correct toepassen van HR beleid. Jouw hoofdtaak is zorg te dragen voor een correcte administratieve toepassing. Dat wil onder andere zeggen dat je adviseert bij operationele vragen, bijvoorbeeld over de toepassing van de CAO, dat je ondersteunt bij het rapporteren en beheren van HR data, dat je anticipeert op en ondersteunt bij ontwikkelingen in verlof en verzuim, en dat je zorg draagt voor een correcte onboarding en de aanmaak van personeelsdossiers. Jij draagt bij aan de implementatie van landelijk HR beleid en stelt vast dat er op de juiste momenten de juiste opvolging plaatsvindt. Je bent daarmee aanspreekpunt voor leidinggevenden, jouw collega's HR en onze medewerkers.

wat wij je bieden

Wat wij jou te bieden hebben:

HR Business Partner

ZOEK VACATURES

HR Medewerker

ZOEK VACATURES

JOUW COLLGA'S!

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.