1. Startpagina
 2. Altijd ALDI
 3. Valentijnscadeau knutselen: origineel valentijnscadeau voor hem of haar
Valentijnscadeau knutselen: origineel valentijnscadeau voor hem of haar

valentijnscadeau knutselen

Knutsel zelf het mooiste valentijnscadeau voor hem of haar 

Heb jij een grote of misschien een beginnende liefde? Dat is leuk, want die wil jij natuurlijk verrassen met een mooi valentijnscadeau. Stiekem hoop je natuurlijk dat jouw grote liefde met een enorme bos bloemen voor de deur staat of dat je op een verrassingsdate gaat met jouw partner. Hoe leuk is het als jij zelf jouw grote liefde gaat verrassen? Fijn nieuws: een valentijnscadeau hoeft helemaal niet duur te zijn. Met deze knutselideeën maak je de leukste cadeaus helemaal zelf of gezellig samen met het gezin! Wie verras jij op Valentijnsdag?

Een valentijnscadeau zelf knutselen

De mooiste cadeaus voor Valentijnsdag maak je helemaal zelf. Voor hem én voor haar. Maak een mooie kaart met een persoonlijke boodschap, of laat de kinderen een hartverwarmende kleurplaat inkleuren. Die kleurplaat hebben wij al voor je gemaakt en kun je heel makkelijk downloaden onderaan dit artikel. Nog meer tips? Wij helpen je op weg!

1. Maak zelf een valentijnskaart voor Valentijnsdag 

Weet je niet wat voor cadeau je jouw geliefde moet geven voor Valentijnsdag? Maak dan zelf een valentijnskaart en schrijf er een persoonlijk bericht op. Origineler kan bijna niet en een kaartje zegt zoveel meer dan een appje. Vouw een stevig blad A4 door de helft en gebruik dit als basis voor de kaart. Knip nu uit gekleurd papier hartjes in verschillende maten. Voor een extra liefdevol effect gebruik je verschillende kleuren rood en roze. Vouw de hartjes en plak ze op de vouwstreep op de voorkant van de kaart. Verdeel ze speels over de voorkant of plak grote en kleine hartjes op elkaar voor een 3D effect. Schrijf als laatste aan de binnenkant een lief persoonlijk tekstje. 

2. Maak een hartjesslinger als valentijnscadeau

Love is in the air deze Valentijnsdag. Letterlijk: want met een mooie zelfgemaakte hartjesslinger dompel je het hele huis onder in liefdevolle sferen! Hang hem op boven het bed van degene die je liefhebt, aan de deur of prominent in de woonkamer. De liefde straalt ervan af! Je maakt al een simpele slinger door hartjes uit gekleurd papier te knippen en deze met kleine knijpertjes aan een touwtje te hangen. De gevorderde knutselaars maken een slinger die iets meer tijd in beslag neemt. Wie heeft dat nu niet over voor een geliefde?

Wat heb je nodig?

 • Stroken van papier, ongeveer 15 stuks voor een slinger van een meter

 • Lijmstift

 • Perforator

 • Touw

Vouw elke strook papier doormidden. Plak dan de uiteinden van de stroken aan elkaar vast, zodat er een hartje ontstaat. Knip dan met een perforator een gat in elk boogje van het hartje en een gat in het middestuk dat aan elkaar is geplakt. Als je het hartje uitklapt heb je nu drie gaatjes waar het touw doorheen kan. Doe dit met alle stroken papier en zo heb je een hele toffe hartjesslinger!

hartjesslinger

3. Deel de liefde met een Valentijnsdag kleurplaat 

Is je inspiratie op? Geen paniek, want wij hebben een verrassing voor je in petto! Uiteindelijk is namelijk iedereen blij met een mooie kleurplaat. Download deze kleurplaat en ga met de kids lekker aan de slag met inkleuren. Rol de kleurplaat op wanneer deze af is en bind er een mooi rood lintje omheen. Tadaa! Jouw originele cadeau voor Valentijnsdag is klaar. 

Valentijnsdag kleurplaat

Meer zoals dit:

low budget valentijn tips

Low budget Valentijnsdag vieren? 4 tips voor een perfecte date

Low budget Valentijnsdag vieren? Een klein budget staat een romantische avond niet in de weg! Met deze tips organiseer je de perfecte date op Valentijnsdag.

Verder lezen
valentijnsdag ideeën

Romantische date voor Valentijnsdag: maak thuis een 3-gangen diner

Ben je op zoek naar ideeën voor een romantische date op Valentijnsdag? Kook een 3-gangen diner thuis, met simpele recepten die iedereen kan maken.

Verder lezen
trakteren op school

Traktatie voor valentijn: 3 ideeën

Wil jouw kind een traktatie maken voor valentijn voor op school? Wat zullen de kinderen smullen wanneer ze een van de volgende drie lekkernijen proeven.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch