Wit - (half)zoet

Wijn wit zoet

Zoete witte wijn is een wijn vol met suikers. Dat is heel anders dan een droge witte wijn, waar minder restsuikers overblijven. Ze zien er hetzelfde uit, maar smaken heel anders. Dit neemt niet weg dat een zoete witte wijn erg verfrissend is. De zoetere variant is voor veel mensen vaak hun eerste kennismaking met wijn. Daarna proeven ze ook een droge witte of zelfs een rode wijn om hun horizon te verbreden. Er zijn heerlijke gerechten die versterkt worden onder het genot van een zoete witte wijn. Ook doorgewinterde vinologen genieten graag af en toe van deze wijnvariant.

Het ontstaan van zoete witte wijn

Een zoete witte wijn ontstaat op verschillende manieren. De meest bekende manier is door het gebruik van laat geoogste druiven. Deze druiven zitten vol suikers, welke worden omgezet in alcohol. Enerzijds gebeurt dit op natuurlijke wijze. Anderzijds heeft de wijnboer methodes om dit proces zelf op het gewenste moment te laten stoppen. Daarmee ontstaan heerlijke, verschillende zoete witte wijnen van precies dezelfde druifsoort. Ontdekken welke zoete witte wijn het lekkerste is? Probeer onze verschillende soorten uit tegen aantrekkelijk lage prijzen.

De zoete witte wijnsoorten van ALDI

Er zijn verschillende zoete witte wijnsoorten verkrijgbaar bij ALDI, afkomstig van over de hele wereld. We hebben een uitgebreid assortiment aan zoete witte wijnsoorten uit Frankrijk, Spanje en Italië, maar ook varianten uit andere continenten. Denk aan landen als Chili, Zuid-Afrika of de Verenigde Staten. Ondanks dat deze zoete witte wijnsoorten zo ver reizen, hanteren we geen hoge prijzen. Haal goedkope zoete witte wijn in huis en geniet van een verrassend, frisse smaak. ALDI bewijst: een goede zoete witte wijn hoeft niet duur te zijn.

Lekkere zoete witte wijn voor een lage prijs

In tegenstelling tot een rode wijn, smaakt een lekkere zoete witte wijn het best wanneer de fles vooraf is gekoeld. Dat maakt deze wijn niet alleen erg zoet, maar tegelijkertijd heerlijk fris. Zoete witte wijn smaakt lekker als borrelwijn, maar ook als dessertwijn leent deze soort zich uitstekend. Nog even nagenieten van een stevig diner met een ijskoude zoete witte wijn. Maar ook in combinatie met een kaasplankje of notenmix smaakt een zoete witte wijn erg lekker. Eigenlijk is deze soort simpelweg ondergewaardeerd. Probeer daarom zelf eens zo’n witte zoete wijn bij ALDI. 

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch