Wit - vol

Wit Vol

Een volle witte wijn is zacht, rond en intens van smaak. Deze goudkleurige wijnen zakken haast stroperig langs het wijnglas naar beneden. Ze hebben smaaktonen van tropisch fruit en geuren naar vanille, honing en wilde bloesem. Volle witte wijnen zijn gemaakt van aromatische druivenrassen zoals de Chardonnay en de Viognier, druiven die gedijen in een warm klimaat. Deze wijnen houden van rijping op hout, herkenbaar aan de geur van vanille. Drink een volle witte wijn als begeleider van de maaltijd, zoals een romige risotto of een vette vis. ALDI biedt een gevarieerd assortiment aan volle witte wijnen uit verschillende werelddelen. Een volle witte wijn voor elke gelegenheid, gewoon bij ALDI.

De best geteste volle witte wijn bij ALDI

In de schappen van ALDI ligt de allerbeste volle witte wijn, afkomstig uit de nieuwe wijnwereld. Zoals de romige Chardonnays uit Zuid-Afrika, Australië, Californië en Chili, aromatische witte wijnen die het beste tot hun recht komen bij een al even vol en romig gerecht. Maar liefst vier van onze volle witte wijnen zijn als ‘goed’ of zelfs ‘best’ getest door Nederlands meest gerenommeerde wijnkenners Harold Hamersma en Hubrecht Duijker. Zoals de Zuid-Afrikaanse Chardonnay Viognier, of de Zuid-Afrikaanse Jonkersdal Chardonnay, een wijn die ook nog eens het label Fairtrade draagt. Topkwaliteit volle witte wijn voor een zachte prijs, alleen bij ALDI.

Wat is een vette witte wijn?

Wanneer een wijn wordt omschreven als vette witte wijn, dan gaat het meestal om een Chardonnay. Deze druivensoort wordt aangeplant in de hele wijnwereld. Hoewel deze wijnen overal weer anders smaken, zijn ze altijd herkenbaar als een Chardonnay. Deze wijn geeft een vol mondgevoel, ook wel boterig genoemd, met een romige vanille- en houtgeur. De smaken van een Chardonnay zijn ook vol en aromatisch, wat bijdraagt aan de vette smaakbeleving. Zo kun je aroma’s van tropisch fruit, peer en mango tegenkomen. Hoe warmer het gebied waar een Chardonnay vandaan komt, hoe voller de smaak van de vette witte wijn.

Volle vette witte wijn bij ALDI

De mooiste volle vette witte wijn ligt gewoon in de schappen bij ALDI. Van een volronde Australische Southern Creek Chardonnay, een wijn met de beoordeling ‘Goed Getest’ in de Grote Hamersma, tot de scherp geprijsde Bib Chardonnay, in een handig vacuüm verpakt 3-literpak. Zo is er altijd genoeg volle vette witte wijn in huis voor een onverwacht proostmoment. Dat is ALDI.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch