Wit - fris

De frisse witte wijn van ALDI

Frisse witte wijn is bij ALDI in allerlei soorten verkrijgbaar. Over het algemeen gaat het hier om witte wijnen met een fruitig aroma, maar een droge afdronk. De meeste wijnen zijn verkrijgbaar per fles. Toch zijn er een paar uitzonderingen. De Kaapse Pracht bijvoorbeeld, ligt per 3 literpak te wachten om genuttigd te worden. Zo hoeft niemand zich zorgen te maken dat er onvoldoende wijn is. Liever binnen de perken blijven? Er zijn ook frisse witte wijnen verkrijgbaar in flesjes van 0,25 liter. Voor als een glaasje wel voldoende is.

Fruitige witte wijn voor een aantrekkelijke prijs

Al dat lekkers hoeft helemaal niet duur te zijn. Een fris en fruitige witte wijn is bij ALDI verkrijgbaar tegen een aantrekkelijk lage prijs. Voor slechts een paar euro per fles staat er een fruitige witte wijn klaar. Onze wijnen zijn niet zomaar wijnen. Ze zijn uitvoerig getest door onder andere De Grote Hamersma, Nederlands grootste online wijngids. Zo is onze Spy Mountain Sauvignon Blanc al vier jaar op rij als ‘Goed’ getest. Een prachtige prestatie voor deze fruitige witte wijn met frisse citrustonen uit Nieuw-Zeeland. Ook hebben we wijnen van dichterbij, die goed uit de test komen. Denk daarbij aan de La Capelude, een Viognier wijn uit Frankrijk. De keuze is reuze.

Lichte witte wijn voor iedereen

Ook voor de liefhebber van een lichte witte wijn heeft ALDI genoeg in het aanbod. De alcoholpromillages van al die witte wijnen verschillen. De gemene deler is dat vrijwel alle lichte witte wijnen bij ALDI droog zijn qua afdronk. Daarnaast komen ze uit allerlei verschillende landen, waardoor ze telkens iets anders smaken en er dus steeds iets nieuws te proeven is. Welke lichte witte wijn het lekkerste is? Daar valt maar op een manier achter te komen.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch