Malbec

Mendoza Malbec van ALDI
Mendoza Malbec van ALDI
3.99
0.75 l liter = 5.32

Malbec

Malbec

Malbec

Malbec is van origine een rode wijn uit Zuid-Frankrijk. Toch is deze soort populairder uit een heel ander land, namelijk Argentinië. Sterker nog, in het Zuid-Amerikaanse land zijn ze ontzettend trots op de Malbec. Trotser dan hier in Europa. De Malbec is een stevige rode wijn met tinten van zwart en rood fruit. Daardoor ruikt de wijn erg fruitig. De voortgebrachte wijn uit Argentinië heeft qua smaak meer weg van rood fruit dan de Franse variant. De verschillende smaken die een ander stuk grond voortbrengen uit hetzelfde soort druif, blijft interessant. Proef die verschillen vooral zelf bij ALDI. De Malbec scoort vrij gemiddeld met haar zuurgraad en tannines. Hierdoor is de wijn lekker bij ontzettend veel gerechten. Als er twijfel heerst over een geschikt wijntje, dan kan altijd een Malbec geserveerd worden. Iedereen proeft weer wat anders in een Malbec. Zo proeft de ene persoon meer vanille of chocolade extracten, waar een andere een smaak van kers of framboos ervaart. De ervaring is voor iedereen uniek. Malbec kunt u tijdens het avondeten serveren, maar ook tijdens de borrel. Heerlijk, naast een kaasplankje.

Malbec wijn van ALDI

De Malbec wijn komt van origine uit Frankrijk en is geëxporteerd naar Argentinië. De Argentijnse variant is vooral populair in Nederland. Populairder dan de Franse. Kijk bijvoorbeeld naar de Malbec Mendoza. Van deze wijn zeggen veel mensen dat dit de bekendste Malbec is. Ook deze is verkrijgbaar bij ALDI. Ligt er geen Malbec wijn in het wijnschap? Kijk dan of ergens côt staat weergegeven op een label. Dit is een andere benaming voor de veelzijdige Malbec wijn.

De veelzijdige Malbec druif

De Malbec druif werd door immigranten meegenomen van Frankrijk naar Argentinië. Daar werd de Malbec druif op droge gronden aangeplant. Dat leidde tot een uitstekende wijn. In de loop der tijd hebben de Argentijnen de productie flink opgeschroefd. Zo is een Franse druif opgeklommen tot Argentijnse trots. De vele zonuren die de Malbec druif in Argentinië krijgt, doet de wijnsoort erg goed. Intussen wordt de Malbec druif in nog meer landen geteeld tot wijn. Andere landen die deze soort telen, zijn Australië, Canada, Verenigde Staten, Italië en Zuid-Afrika. Al deze Malbec wijnen zijn te vinden bij ALDI om de hoek.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch