Onze favoriete recepten met vleeswaren

Laat je inspireren door onze recepten met carpaccio, rauwe ham of chorizo. Zo geef je bijvoorbeeld in één handomdraai een heerlijke twist aan het populaire gerecht Shakshuka. Of wat dacht je van een carpaccio salade, maar dan in een glas? Daar scoor je punten mee aan tafel!

Carpaccio van gerookte kip bij ALDI

Carpaccio van gerookte kip

Meer informatie
Salade met rauwe ham en meloen van ALDi teaser

Salade met rauwe ham en meloen

Meer informatie
Shakshuka met een Spaanse twist bij ALDI

Shakshuka met een Spaanse twist

Meer informatie
Bruschetta met rauwe ham bij ALDI

Bruschetta met rauwe ham

Meer informatie
Wraps met roomkaas, ham en sla van ALDI teaser

Wraps met roomkaas, ham en sla

Meer informatie

Blink uit in broodjes

Meer informatie
Hamcarpaccio met een paastintje VAN ALDI

Hamcarpaccio met een paastintje

Meer informatie
Antipastispiesjes van ALDI

Antipastispiesjes

Meer informatie

Eggy bread

Meer informatie

Mini-hamburgerbroodjes

Meer informatie
Carpaccio in een glaasje van ALDI

Carpaccio in een glaasje

Meer informatie
Carpacciokrans van ALDI

Carpacciokrans

Meer informatie

Recepten met vleeswaren

Verschillende recepten met vleeswaren van ALDI die inspireren en indruk maken op je gasten of familie. Zowel koude als warme gerechten uitgebreid omschreven. Voor een gezellig diner of een mooi feest. Deze gerechten zijn in een handomdraai klaar. Per gerecht wordt aangegeven hoe makkelijk het is en wat de ingrediënten zijn. Dan volgt er een bereidingswijze waarin stap voor stap wordt aangegeven hoe het gerecht te bereiden. Weinig tijd? Relax! De bereidingstijd staat vermeld, opgesplitst in voorbereidingstijd en kooktijd. Van carpaccio van gerookte kip tot shakshuka met een Spaanse twist. En van een rauwe ham recept tot antipasti-spiesjes. Volop ideeën met deze recepten met vleeswaren.

Haal inspiratie uit de recepten met vleeswaren

De basis van deze recepten met vleeswaren is het ruime assortiment van ALDI. Deze vleeswaren zijn niet alleen geschikt voor het ontbijt en de lunch, maar smaken ook perfect in uitgebreidere gerechten. Indruk maken op een gezellig feestje? Serveer dan borrelhapjes met vleeswaren. Zoals de bruschetta met rauwe ham, de wraps met roomkaas, ham en sla of de antipasti-spiesjes. Een feest op tafel en voor de smaakpapillen. ALDI maakt het heel simpel met een heerlijk rauwe ham recept of een origineel carpaccio recept. Dat wordt smullen met deze recepten met vleeswaren.

Carpaccio recept van ALDI

Op zoek naar een origineel carpaccio recept? Zoek dan niet verder. Carpaccio in een glaasje maakt altijd indruk. Een mooi voorgerecht voor een gezellig diner. En in slechts 20 minuutjes klaar! Ook de carpacciokrans is een pareltje op tafel. Dit kunstwerk is in een kwartiertje klaar en maakt geheid indruk. Bijna zonde om op te eten.

Daarnaast heeft ALDI twee alternatieve carpaccio recepten. De hamcarpaccio met een paastintje en de carpaccio van gerookte kip bewijzen dat ham en kip ook erg geschikte ingrediënten zijn voor een carpaccio recept.

Creatief met vleeswaren: chorizo recept

Het ultieme chorizo recept is de shakshuka met een Spaanse twist. Een heerlijk gerecht om met een stuk stokbrood samen uit de pan te eten. De originele shakshuka bestaat uit gebakken eieren met een pittige tomatensaus. De gekleurde paprika’s, chorizo, Spaanse peper en olijven geven dit recept een vleugje Spanje. In een half uurtje is dit gerecht klaar. En een bijkomend voordeel, de shakshuka met Spaanse twist is zacht voor de portemonnee. Dit gerecht kost ongeveer 2 euro per persoon. Succes gegarandeerd, dit chorizo recept is zeker een blijvertje!

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch