Het geheim achter Steenbrugge van ALDI
Het geheim achter Steenbrugge

Verrijkt met kruiden

Kruidenmengeling gruut

Het ingrediënt dat Steenbrugge-bieren echt zo uniek maakt is de kruidenmix 'gruut'. Deze – van oorsprong middeleeuwse – kruidenmix wordt toegevoegd tijdens het bouwproces. Vroeger had elke stad zijn eigen bier met zijn eigen karakter. De kruidenmengeling was telkens anders en gaf het bier zijn typische smaak. Gruut kan onder meer de volgende ingrediënten bevatten: rozemarijn, salie, duizendblad, gagel en laurierbessen. 

Dankzij gruut bekleedt het abdijbier van Steenbrugge een unieke positie binnen de categorie van de abdijbieren.

 

Trouw aan de geest van de abdij

Steenbrugge hecht waarde aan tradities en erfgoed. Net als de abdij waar het bier oorspronkelijk werd ontwikkeld, is het abijdbier nuchter en toegankelijk voor iedereen. Steenbrugge wil een smaakvol bier zijn waar iedereen van kan genieten. Niets meer en zeker niets minder dan dat.

 

Er was eens…

In 1898 had Amandus Mertens, hoofd van de abdij Steenbrugge, tijdens zijn middagwandeling plotseling een openbaring. Hij had er altijd van gedroomd terug te gaan naar de gemeenschap en de heilige Sint Arnold te eren, die de patroonheilige van brouwers was geworden. Nu besefte hij hoe hij dit kon bereiken: door zijn eigen abdijbier te brouwen... En dat deed hij!

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch