Koffie branden

koffiebonen in het productieproces - de wereld van ALDI koffie

Branden

Het branden van koffiebonen is een complex proces, waarbij veel momenten bepalend zijn voor het eindproduct. Tijdens het brandingsproces worden 800 verschillende smaken vrijgegeven; ze vormen samen de uiteindelijke koffiesmaak. De brandduur en -temperaturen zijn altijd afhankelijk van de kwaliteit van de afzonderlijke bonen en de gewenste smaak van het koffiemelange. De ervaring van koffieproevers en de individuele samenstelling van de verschillende bonensoorten zijn daarom erg belangrijk voor de kwaliteit van de koffie.

De groene koffiebonen voor de koffie van ALDI worden als bulkgoederen of in zakken van het land van herkomst naar Duitsland vervoerd. Onmiddellijk daarna worden de bonen gebrand, zodat alleen verse ruwe koffie wordt gebruikt in onze mixen.

De koffiemerken van ALDI verkrijgen hun smaak in een brandproces bij lage temperaturen. De koffiebonen worden langzaam en voorzichtig gebrand en vervolgens weer afgekoeld tot de normale temperatuur, zodat de bonen niet verder bruinen vanwege de hitte. Dit gebeurt volgens Italiaanse traditie in een trommel. 

Dit proces zorgt er bij al onze bonenproducten voor dat de bonen een donkerdere kleur hebben en de koffie een sterke en volle smaak heeft, zoals bijvoorbeeld onze Barissimo koffiebonen espresso extra dark roast.  

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch