Waarom is kaas een goede keuze?

Kaas heeft 't - Molenland kaas van ALDI

Het goede van kaas

Kaas heeft 't

Kaas bevat van nature veel voedingsstoffen die je in beweging zetten. Geen wonder, want kaas is een geconcentreerde vorm van melk: er is ongeveer 10 liter melk nodig om 1 kilo kaas te maken.

Goed voor je spieren

Kaas bevat van nature voedingsstoffen die goed zijn voor je spieren. Bij een actieve leefstijl horen soepele en sterke spieren. In kaas zit veel calcium dat daar een rol bij speelt. Kaas is bovendien van nature rijk aan eiwit en dat is belangrijk voor de opbouw van je spieren en je spierkracht.


Goed voor je botten

Met kaas sta jij je mannetje. Of je nu jong bent of oud, je hele leven lang hebben je botten dagelijks calcium nodig. Kaas is niet alleen rijk aan calcium maar bevat nog meer voedingsstoffen die goed zijn voor de botten: eiwit, vitamine K en de mineralen fosfor en zink. Samen spelen ze een rol bij de botaanmaak.


Goed voor je energie

Om lekker te bewegen, hebben je spieren energie nodig. Verschillende voedingsstoffen hebben hier kaas van gegeten. Calcium, fosfor, vitamine B2 en B12 helpen de energie vrij te maken in je lichaam. En laten die voedingsstoffen nu ook allemaal in kaas zitten.

De belangrijkste vitamines en mineralen in onze Molenland Goudse kaas 48+ zijn:

  • Eiwit, Fosfor, Vitamine K, Zink, dragen bij aan de instandhouding van normale botten.
  • Calcium, Magnesium, Vitamine D dragen bij aan een normale werking van de spieren en is nodig voor de instandhouding van normale botten.
  • Vitamine B2, Vitamine B12 dragen bij aan een normale werking van het zenuwstelsel en ondersteunen de energievoorziening van het lichaam.

Kaas is lekker!

Nederlanders eten gemiddeld 17 kilo kaas per persoon, per jaar. Kinderen houden vaak van jonge kaas, die mild is en zacht van smaak. Hoe langer de kaas rijpt, des te steviger en uitgesprokener de smaak. En dat vinden volwassenen dan weer vaker lekker. Van jong tot oud: er is altijd wel een kaas die in de smaak valt.


Elke dag wat anders

Goudse kaas is een van de bekendste en meest gegeten kaassoorten op brood. Maar heb je wel eens kaas met komijn, tuinkruiden of walnoot geprobeerd? Er zijn diverse smaken en soorten kazen om heerlijk mee te variëren.

 

Kaas is makkelijk

Of je nu haast hebt of uitgebreid wilt ontbijten, of je nu thuis luncht of een lunchpakket meeneemt naar school of werk: een boterham met kaas kan altijd. Brood, kaas, klaar! Om het nog gemakkelijker te maken is Molenland kaas ook verkrijgbaar in gesneden plakken. Dan kan het helemaal lekker snel: pak een boterham, smeer wat boter of halvarine, plakje kaas erop en klaar! Kon het leven altijd maar zo eenvoudig zijn.


Meer dan broodbeleg

Kaas is meer dan alleen broodbeleg. Met Molenland Goudse kaasblokjes heb je een makkelijk borrelhapje. Blokjes kaas zijn ook heerlijk in een maaltijdsalade en met geraspte kaas maak je ovenschotels onweerstaanbaar.

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch