Gouda Holland - Molenland van ALDI

Gouda Holland Kaas

Denk je aan Nederland, dan denk je aan brede rivieren en groene weiden. Denk je aan Nederland, dan denk je ook aan Nederlandse Goudse kaas.

Molenland kaas is Gouda Holland kaas. Gouda Holland kaas wordt gemaakt van 100% Nederlandse melk, volgens authentiek recept, dat samen met de passie en het vakmanschap van onze kaasmakers die lekkere échte Gouda Holland kaas oplevert. Op houten planken gerijpt en regelmatig gekeerd krijgt Gouda Holland haar unieke kwaliteit. Al met al ontstaat kaas niet zomaar. Het vergt inspanning en geduld, maar daarna kunt u genieten van Molenland Goudse kaas, écht van Nederlandse bodem.

De Nederlandse Goudse kazen zijn zo populair dat ze overal ter wereld worden nagemaakt. De unieke Goudse kazen die écht uit Nederland komen kunt u herkennen aan het Gouda Holland kwaliteitszegel. Dit keurmerk betekent dat Gouda Holland kaas een product is met een Beschermde Geografische Aanduiding (BGA).

Deze bescherming wordt door de Europese Unie verleend. Enkel producten waarvan de reputatie te danken is aan de geografische oorsprong en waarbij de productie daadwerkelijk in de desbetreffende regio plaatsvindt, komen in aanmerking voor deze bescherming. 


Als kaasland mogen we hier ontzettend trots op zijn!

Een kaas krijgt het kwaliteitskeurmerk van 'Gouda Holland' wanneer het voldoet aan de volgende kenmerken:

Gouda holland - Kaas
Gouda holland - Kaas

Gouda kaas

Er gaat niets boven een verse boterham met boter en Gouda kaas. Deze eeuwenoude oer-Hollandse kaas komt van oorsprong uit, inderdaad, Gouda. De kaas is bekend en geliefd over de hele wereld. Van een romig milde jonge Gouda tot een pittige oude kaas, in plakjes op de boterham of in blokjes met wat mosterd bij de borrel, Gouda kaas verveelt nooit. Bij ALDI hebben we een uitgebreid aanbod van echte Gouda kaas in alle smaakvarianten, gemaakt van weidemelk en vakkundig gerijpt voor de beste volle smaak. In plakken, blokjes of aan een stuk, het assortiment Gouda kaas van ALDI heeft het allemaal.

Komt Gouda kaas uit Gouda?

Maar wanneer spreken we nu eigenlijk van Gouda kaas? In tegenstelling tot wat de naam suggereert, hoeft Gouda kaas niet uit Gouda te komen. Goudse kaas is een soort kaas, onafhankelijk van de plaats waar die vandaan komt. Om Gouds te mogen heten, moet de kaas voldoen aan bepaalde kenmerken als de rijpingstijd, vetgehalte en de vorm. Gouda kaas kan dus waar dan ook ter wereld gemaakt worden. Toch vinden wij dat geen enkele Goudse kaas ter wereld kan tippen aan onze Nederlandse Gouda kaas.

Gouda Holland, de echte Hollandse Gouda kaas

De Gouda kaas van ALDI heeft het Gouda Holland zegel, wat betekent dat onze kaas voldoet aan het keurmerk voor echte Hollandse Gouda kaas. Dit keurmerk is een zogenoemde Beschermde Geografische Aanduiding, dat sinds 2010 bestaat om onze Goudse kaas te onderscheiden van buitenlandse varianten. Een Gouda Holland kaas is dus echt geproduceerd in Nederland, met Nederlandse melk en gerijpt in dito rijpingskamers.

Gouda Holland kaas, geliefd onder jong en oud

Gouda Holland kaas, wie is er niet groot mee geworden? Een boterham met jonge Goudse kaas als ontbijt, lunch, of tussendoortje, blokjes oude kaas met een augurkje bij de borrel, of een handje geraspte Gouda over de pasta. Met Gouda kaas is alles lekker. En met het ruime assortiment Gouda Holland kaas bij ALDI, is er genoeg te ontdekken. Probeer de verschillende smaken, voor de bekende lage ALDI-prijzen. 

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch