Chocolade

Chocolade bij ALDI

Voor chocolade liefhebbers is er genoeg keuze bij ALDI.  De een zweert bij de een massieve blok en de ander wil de chocolade liever gevuld met een extra smaakmaker. En er zijn mensen voor wie de chocolade helemaal niet in een reep of blok hoeft te zitten. Zij kiezen liever voor pindarotsjes of chocolade rozijnen. Of een lekkere bonbon. Daarnaast zijn er nog de candybars zoals Snickers, Mars, Bounty en Twix. Bij ALDI vind je het allemaal.

Puur genieten van chocolade

Het eten van chocolade staat voor een moment puur genieten. Of dat nu thuis op de bank is, bij een lekkere kop koffie of thee, op een gezellige avond met vrienden of in de bioscoop bij een spannende film. Bij een film passen ook choco pinda’s heel goed! De handige uitdeelzakken en zakken met miniatures zijn bovendien perfect voor op schoolreisje, tijdens verjaardagsfeestjes of als traktatie op het werk. Chocolade van ALDI is om zelf van te genieten, maar ook leuk om weg te geven. Als kado of bedankje. De chocoladereepjes van Merci danken niet voor niets hun naam hieraan. En een luxe reep chocolade is altijd een goed kado.

Van witte tot pure chocolade

De romige smaak van witte chocolade Witte chocolade staat bekend om de romige smaak. ALDI heeft verschillende types witte chocolade in het assortiment. Zoals de dunne luxe plakken Moser Roth in de smaak wit bourbon vanille. En de dikke blokken witte chocolade van Chateau. Met en zonder crisp of hazelnoot. Wie juist van luchtig houdt, kiest voor Air Power witte chocolade. Dan is er ook nog praliné van Chateau, een tablet van witte chocolade met een heerlijke zachte praliné-vulling. Of kies voor pure chocolade. De bittere tonen van de cacao bepalen de smaak van deze repen. Kies zelf het percentage cacao in pure chocolade. Zo heeft ALDI verschillende soorten Fairtrade chocolade. De chocolade uit Peru bevat 64% cacao. Voor wie het sterker mag zijn, kiest chocolade uit Ecuador met 71% cacao of uit Ghana met 72% cacao. Moser Roth heeft zelfs pure chocolade met 85% cacao. Wie het dichter bij huis wil houden, kiest voor de Belgische pure chocolade van Choceur Choco Changer met 70% cacao. Bovendien is dit een voordelige keuze.Ook voor de liefhebbers van pure chocolade valt er een hoop te kiezen bij ALDI

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch