Productwaarschuwing
  • Nep ALDI kortingsbonnen
Meer informatie »
wk43_roll_out_banner_weekend_259x224.png
aldi_banner_onze_bijdrage_960x205_sept17.jpg

Wij nemen verantwoordelijkheid

Eenvoud, verantwoord, betrouwbaar: al meer dan 100 jaar ligt koopmanschap ten grondslag aan het succes van ALDI. Een belangrijke voorwaarde voor het succes is dat we ons verder ontwikkelen en nu en in de toekomst verantwoordelijkheid nemen. Met ons handelen willen we, daar waar we invloed kunnen nemen, een bijdrage leveren aan een duurzame positieve ontwikkeling. We handelen in het belang van onze klanten en geven op verantwoorde wijze invulling aan ons principe "Hoge kwaliteit - Lage prijs".

Als grote internationale onderneming hebben onze dagelijkse beslissingen invloed op de gehele productieketen. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid voor veilige arbeidsomstandigheden, eerlijke arbeidsvoorwaarden, bescherming van milieu en behoud van natuurlijke hulpbronnen. We gaan langdurige, eerlijke en betrouwbare relaties aan met leveranciers die onze visie over kwaliteit en verantwoordelijkheid delen.

In onze Corporate Responsibility (CR) - Policy staat wat verantwoord ondernemen voor ons betekent. Deze policy is de basis voor onze toekomstige activiteiten en verbindt de doelstellingen van onze onderneming met maatschappelijke eisen.

Meer informatie vindt u in onze CR-Policy:

 

* Voetnoten en juridische tips

*
Ondanks zorgvuldige planning kan het voorkomen dat actieartikelen door de grote vraag snel zijn uitverkocht - wij vragen om uw begrip.