Productwaarschuwing
  • Nep ALDI kortingsbonnen
Meer informatie »
aldi_banner_onze_bijdrage_960x205_sept17.jpg

Verantwoord ondernemen

ALDI Nord maatschappelijke jaarverslagen

Wij rapporteren in onze maatschappelijke jaarverslagen over de huidige status en de perspectieven voor verduurzaming van onze onderneming.

ALDI neemt verantwoordelijkheid

Als internationale onderneming zijn wij ons ervan bewust dat onze dagelijkse beslissingen invloed hebben op mens en milieu. Verantwoord ondernemen is daarom een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Wij werken aan verduurzaming volgens vijf pijlers: Waardering medewerkers, Ketenverantwoordelijkheid, Behoud van natuurlijke hulpbronnen, Maatschappelijke verantwoordelijkheid en Dialoog.

Onze Corporate Responsibility (CR) policy 'Natuurlijk verantwoord' maakt duidelijk wat verantwoordelijkheid voor ons betekent.

Onze voortgangsrapportage: Wij doen wat wij beloven.

Een jaar nadat wij ons eerste maatschappelijk jaarverslag hebben gepubliceerd, informeren wij u over de belangrijkste verduurzamingsstappen van de ondernemingsgroep ALDI Nord. De ontwikkelingen in onze kengetallen en ons CR-programma laten zien dat wij doen wat wij beloven. Wij werken succesvol aan het behalen van onze doelstellingen en stellen onszelf nieuwe uitdagingen, zodat wij ook in de toekomst verantwoord blijven ondernemen.

Ontdek de belangrijkste ontwikkelingen in 2016 via onze microsite op www.cr-aldinord.com (in het Duits en Engels) of download hieronder de PDF (in het Nederlands).

Ons maatschappelijk jaarverslag: een mijlpaal

In het maatschappelijk jaarverslag 2015 waren wij voor het eerst transparant naar onze stakeholders over onze inzet op verduurzaming en de bijbehorende uitdagingen. Het verslag geeft niet alleen de belangrijkste informatie weer, maar bevat ook kengetallen en meetbare doelen voor de toekomst. De publicatie van dit verslag markeerde voor ons een mijlpaal en was tegelijkertijd het vertrekpunt voor verduurzaming en de verdere dialoog met onze stakeholders.

Om er zeker van te zijn dat het verslag zich richtte op de belangrijkste thema's voor ons en onze stakeholders, onderzochten wij deze vooraf op relevantie. Wij rapporteren volgens de G4-richtlijnen van het wereldwijd erkende Global Reporting Initiative (GRI). Het verslag voldoet aan niveau Core van de nieuwe GRI-richtlijnen G4 en aan de aanvullende indicatoren voor de voedingsindustrie.

Meer informatie vindt u in ons maatschappelijk jaarverslag via onderstaande links:

* Voetnoten en juridische tips

*
Ondanks zorgvuldige planning kan het voorkomen dat actieartikelen door de grote vraag snel zijn uitverkocht - wij vragen om uw begrip.