Productwaarschuwing
  • Nep ALDI kortingsbonnen
Meer informatie »

Assortiment

Hoge kwaliteit - Lage prijs

Het assortiment van ALDI bestaat uit een zorgvuldige selectie van artikelen met de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding. ALDI heeft een uitgebreid aanbod in vers. Dagelijks worden onze filialen bevoorraad met verse groente, vers fruit, vers vlees en heerlijk vers gebakken brood. Daarnaast heeft ALDI een uitgebreide lijn in biologische producten. De combinatie met steeds nieuwe introducties in ons assortiment maakt het ALDI assortiment een zeer volledig en verrassend assortiment.

 

We zijn uiteraard blij dat testoordelen, certificaten en keurmerken van onafhankelijke en objectieve instanties, zoals de consumentenbond, de uitstekende kwaliteit van onze producten keer op keer bevestigen. Onze klanten kunnen ook op ons rekenen als het over de prijs gaat. Prijsverlagingen van vaste assortimentsartikelen zijn blijvend.

 

Kwaliteit en verantwoordelijkheid zijn bij ALDI onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sociale en duurzame criteria spelen een steeds belangrijkere rol bij de invulling van ons assortiment. Onze voedingswijzer op verpakte voedingsmiddelen is een ideaal hulpmiddel om u de weg te wijzen naar een gezonde voeding voor het hele gezin.

* Voetnoten en juridische tips

*
Ondanks zorgvuldige planning kan het voorkomen dat actieartikelen door de grote vraag snel zijn uitverkocht - wij vragen om uw begrip.