Productwaarschuwing
  • Nep ALDI kortingsbonnen
Meer informatie »

ALDI Nieuwsbrief

  • Wilt u de ALDI Actueel-aanbiedingen wekelijks per e-mail ontvangen?
    Maak dan gebruik van onze gratis nieuwsbrief.
  • Als u zich wilt afmelden voor de ALDI nieuwsbrief, gebruik dan het
    afmeldingsformulier.
Wij danken u hartelijk voor uw interesse.

Aanmeldingsformulier

Wilt u regelmatig worden geïnformeerd over onze wekelijkse acties? Meld u zich dan aan voor onze gratis nieuwsbrief! Hiervoor hebben we uw e-mailadres nodig. Dit wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en niet aan derden verstrekt.

 

ALDI neemt de beveiliging van uw persoonlijke gegevens serieus en wil misbruik van uw e-mailadres voorkomen. Enkele minuten na uw aanmelding ontvangt u een e-mail van ons op het door u opgegeven e-mailadres. Klik op de in deze e-mail vermelde link die zeven dagen geldig is. Pas na deze bevestiging wordt u opgenomen in de mailinglijst van de ALDI nieuwsbrief en zult u de volgende nieuwsbrief automatisch ontvangen.

 

Wij wensen u veel plezier met onze aanbiedingen.

Uw ALDI team

Vul uw e-mailadres in en klik op "Abonneren".


Opmerking:

  • U kunt te allen tijde het gebruik van uw gegevens voor bovengenoemde reclameaanbiedingen herroepen. Daarvoor hoeft u slechts de nieuwsbriefservice van ALDI af te zeggen door gebruik te maken van onderstaand formulier.

Afmeldingsformulier

Vul uw e-mailadres in en klik op "Opzeggen".


Opmerking:

  • Nadat u uw e-mailadres heeft ingevuld en verzonden, ontvangt u aansluitend per e-mail een bevestiging van uw opzegging.

* Voetnoten en juridische tips

*
Ondanks zorgvuldige planning kan het voorkomen dat actieartikelen door de grote vraag snel zijn uitverkocht - wij vragen om uw begrip.