actievoorwaarden opening ALDI Krimpen aan den IJssel

  1. Startpagina
  2. Krimpen aan den IJssel
  3. actievoorwaarden opening ALDI Krimpen aan den IJssel

Algemeen:

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie “Posteractie opening ALDI Krimpen aan den IJssel”, hierna “‘de Actie”’. Organisator van de Actie is ALDI Krimpen aan den IJssel. Door deelname aan de Actie verklaart de deelnemer in te stemmen met deze actievoorwaarden.

Inhoud actie
Deelname aan de Actie is alleen mogelijk  t/m vrijdag 23 mei 2019. De gewonnen prijs is t/m 15 juni 2019 af te halen bij ALDI Krimpen aan den IJssel tegen inlevering van de winnende poster. Vanaf 16 juni 2019 is het niet meer mogelijk uw prijs op te halen.Aan deelname aan de Actie zijn geen kosten verbonden. Bij de Actie zijn in totaal 10 gevulde boodschappentassen te winnen met een winkelwaarde van €50 per tas. De op de communicatiemiddelen van de Actie getoonde beelden van de te winnen prijzen, kunnen afwijken van de aan de winnende deelnemers uit te keren prijzen van de actie

Deelname

Deelname aan de Actie staat open voor iedere natuurlijk persoon, die op het moment van deelname 18 jaar of ouder is . Deelname aan de Actie is uitgesloten voor medewerkers van ALDI, van het reclamebureau en voor een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij de Actie. In gevallen van fraude of andere onregelmatigheden die door de aanbieder in het kader van de Actie worden vastgesteld, zal de deelnemer direct worden uitgesloten van verdere deelname en zal niet tot uitkering van de prijs worden overgegaan, of wordt de prijs teruggevorderd, en wordt eventuele schade verhaald.

Prijs

Vanaf 23 mei gaan medewerkers van ALDI in Krimpen aan den IJssel binnen de grenzen van het gebied waar de posters zijn verspreid op zoek naar woningen waar de raamposter duidelijk zichtbaar opgehangen is. De gevels/ramen voorzien van de poster worden op de foto gezet. Door middel van loting worden op een onpartijdige wijze de 10 winnaars aangewezen. Op 28 mei, tijdens de opening van de winkel, hangen er in het filiaal 10 foto’s van de winnende posters.

Indien u de winnaar bent van een gevulde boodschappentas dan kunt u de winnende poster inleveren bij de filiaalleider van ALDI Krimpen aan den IJssel. U krijgt dan een gevulde boodschappentas t.w.v. €50,- mee naar huis. De  gewonnen prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere producten.

Slotbepalingen

Over de uitslag en de actievoorwaarden kan niet worden gecorrespondeerd en ALDI is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de communicatie-uitingen. Aan onjuiste prijsinformatie of overige informatie kunnen geen rechten worden ontleend en ALDI is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die zou kunnen voortvloeien uit de Actie.

Op deze Actievoorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. ALDI handelt met deze Actie in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.

Als u vragen, opmerkingen of klachten hebt over de Actie of over deze actievoorwaarden, neem dan contact op met ALDI op het telefoonnummer: 079-3440440. Aldi zal zich naar beste kunnen inspannen om eventuele klachten zo spoedig mogelijk af te handelen. 

ALDI heeft het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. 

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht om de activering te bevestigen.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Gelieve het veld in te vullen.
Gelieve het veld in te vullen.

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"